Youtube 4.000 uur

Om geld te kunnen verdienen aan YouTube drie, moet je 4000 uur een video hebben bekeken. Deze situatie is een groot obstakel voor degenen die een Youtuber willen worden. In dat geval zal het nodig zijn om te wachten tot de video zoveel uren is bekeken of om te profiteren van YouTube-pakketten van 4000 uur.

4000 uur met 100% echte gebruiker
Alle weergaven zijn geleverd door echte gebruikers. Er worden absoluut geen bots gebruikt. Kijkuren nemen geleidelijk af na het gebruik van een bot en daarom wordt het gebruik ervan niet aanbevolen. De Youtube pakketten van 4000 uur die wij aanbieden zijn volledig gegarandeerd.

Gebruikersbewaking in de echte wereld
Er is absoluut geen buitenlands publiek in de YouTube 4000 uur pakketten. Terwijl de wereldkijkers je video's tot het einde bekijken, neem je ook je plaats in op de aanbevolen pagina's. U kunt geld gaan verdienen met de weergaven die in korte tijd zullen worden voltooid. U zult er geen problemen mee hebben.

Alle klanten zijn tevreden met ons meest geprefereerde pakket
Naast de kwaliteitsservice die we bieden, bieden we prijzen die aanzienlijk lager zijn dan de marktomstandigheden in termen van prijs en op dit punt werken we met het principe van klanttevredenheid. Wij staan ​​u 24/7 van dienst. U kunt ons op elk moment van de dag bereiken via live support, chat of mail.

Betrouwbare 4000 uur bewakingsservice
>> Als er een probleem is met de service die u heeft ontvangen, kunt u continu contact met ons opnemen. Zowel na de transactie als vóór de transactie staan ​​wij altijd voor u klaar.

Wanneer is 4000 uur kijken voltooid?
>> Uw video wordt bij uw aankoop naar onze gebruikers gestuurd. Al uw bezichtigingen zullen in korte tijd worden voltooid.

Zal het kijkuur in de toekomst dalen?
>> In de toekomst is de afname van de monitoring te wijten aan het gebruik van laarzen. Aangezien we geen bots gebruiken, zal er geen probleem zijn. Al uw opvattingen blijven permanent.

Zijn er buitenlandse kijkers? Of zijn er alleen gebruikers in Europa?
>> Bij alle services die we u bieden, worden alleen services geleverd door Europese gebruikers. Er zijn nooit kijkers die je kanaal zullen storen of op enigerlei wijze zullen bekijken.