Top Posts

Типичная фотка, типичной стюардессы, путешествующей по миру 🤟🏾 ⠀ . . .#airport  #airportlife  #cabincrew  #flightattendant  #cabincrewlife  #skylover  #aircraft  #uniform  #cabincrewgirl  #goodmood  #sunshine  #sunnydays  #liketime  #likeforlikes  #likelike  #like4likes  #likesforlikes  #likes4likes  #followme  #likeme 

  • 543
  • 21
  • 12 hours ago
  • 259
  • 10
  • 44 minutes ago

I looooove being blonde again!⁣ thanks to @colorbymari  💕💕💕 ⁣ ⁣ ⁣#blondeshavemorefun  #germangirl 🇩🇪 #greeneyes  #blondegirl  #pictureoftheday  #grateful  #happy  #goodmood 

  • 144
  • 17
  • 9 hours ago
  • 515
  • 6
  • 15 hours ago

看起來很浪漫,但其實是想吹吹風去去身上的燒烤味🤫#lights  #sanfrancisco  #asianflightattendant  #fly_withsavannah  #fly  #potd  #smile  #外站好食  #yakitori  #wiwt  #goodmood  #asianflightattendanttw 

  • 536
  • 27
  • 22 hours ago

Recent Posts

  • 0
  • 0
  • 1 minute ago

Настроение - пятница! Самое время для парков, прогулок и встреч. Позвольте себе расслабиться и отвлечься от всех мелочей жизни, которые никогда не закончатся... Позвольте себе насладиться этими непостоянными тёплыми деньками.. Не спешите... Всем хороших и беззаботных выходных 😘 #goodmood  #goodweekend  #smile  #summer  🌞

  • 3
  • 0
  • 2 minutes ago

Поделюсь своими мыслями о жизни в Израиле🏖🏝💭💭 это прекрасный опыт, большие возможности, есть одно но - это другая страна, другие люди, другой язык - это время открывать в себе новые - это в первую очередь возможность доказывать самому себе, что ты сильный 💪🏼 и ты можешь справиться со всеми трудностями, которые нас окружают ♥️ #travel #israel #weekend #weekendtime #summer #summertime #summer2019 #traveling #memory #mood #goodmood #goodday #goodtime #special #israelway #этотвашизраиль #photo #goodphoto #instaphoto #smile #fashionstyle #style #fashion #time #mansstyle #instaphoto #fashionstyle #style #fashion #mans #mansstyle 

  • 1
  • 0
  • 3 minutes ago

Sometimes life can surprise you with a happy coincidence.🔱 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .#instagood  #love  #happy  #funny  #happydays  #happyday  #smile  #fun  #goodday  #instahappy  #goodmood  #sohappy  #happier  #excited  #feelgood  #smiling  #funtimes  #captionplus  #feliz  #laughing  #feelgoodphoto  #joy  #happyhappy  #enjoy  #laugh  #lovelife  #20likes  #bestday 

  • 2
  • 0
  • 3 minutes ago
  • 12
  • 0
  • 5 minutes ago

Sunkissed face ohh but theres a cloud over!!! 🍭#egai  #egai2019  ehhh... 🤑#grammerph  #xoxo  #smiles #ultiegai  #egai_ig_shöts  🙄#egaiversion  🙃#egaihushnagtatagnghashtag  🤣 😜 #wanderlust  #posh  🤐#followforfollow  #photo  😘#instagrammable  #pretty  #l4l  🤔#likeforlikes  #goodmood  #instadaily  😎 😫 #igers  #cool  #photoholic  #nice  😉#poser  #well  #goodvibes  #vibeshot  😊 🐸🐸

  • 7
  • 0
  • 8 minutes ago

Успейте поймать последние солнечные лучи, съесть августовские арбузы и наулыбаться. Лето почти закончилось..😟 ______________________________#photos  #bookstagram  #photoshop  #photostudio  #photomodel  #pictures  #photooftheday  #goodmorning  #mylifestyle  #уфа  #fitness  #fitnessgirl  #fitmodel  #moscowcity  #ufacity  #saintpetersburg  #happiness  #goodmood  #enjoythemoment  #enjoyeverymoment  #flowerlover  #bookphotography  #naturelover  #homesweethome  #homeliving  #flowers  #beautyblog  #beautifulpeople  #travel  #goodfood 

  • 7
  • 0
  • 8 minutes ago

Flush the act of negative... 😎#egai  #egai2019  ehhh... 🤑#grammerph  #xoxo  #bleu #ultiegai  #egai_ig_shöts  🙄#egaiversion  🙃#egaihushnagtatagnghashtag  🤣 😜 #wanderlust  #posh  🤐#followforfollow  #photo  😘#instagrammable  #pretty  #l4l  🤔#likeforlikes  #goodmood  #instadaily  😫 #igers  #cool  #photoholic  #nice  😉#poser  #well  #goodvibes  #vibeshot  😊 🐸🐸

  • 1
  • 0
  • 10 minutes ago
  • 8
  • 0
  • 10 minutes ago

•• Bismillaah, Tim #JSR  atau tim #mecin ? 😌 .@formuslimahindo  present : "Your Good Food is Your Good Mood". Waah pastinya kalo millenials saat ini sudah cerdas dalam memilih yaa, walau faktanya masi banyak sekali tim #micin  😝. . Yuk hijrah bareng, karena kesehatan itu salah satu investasi terbaik loh. Buat follower dr Zaidul pastinya udah akrab dengan tagar #JRS  ya. . Karna memang mengikuti anjuran Nabi sehingga bagi mereka yang ikut menjalankannya, pahala sunnah pun didapat. Generasi muslim masa kini yang baru hijrah pun berbondong-bondong mengikuti gaya hidup dr. Zaidul. . Ada Air Nabeez atau air rendaman kurma yang sangat berkhasiat dan enak seperti sirup. Ternyata Rasulullah pun dahulu gemar membuat air Nabeez ini. . Naah, secara lengkapnya akan dikupas tuntas dlm kajian tgl 1 september ini bersama dr @zaidulakbar  dan di pandu oleh teh @rutamianisa  . . Untuk registrasi dan konfirmasi kehadiran melalui : bit.ly/drZaidulAkbar yaa shaliha :) . Kita juga menerima donasi Al-Qur'an loh, yang nantinya kita akan salurkan buat para santri di Pondok Quran Yatim Dhuafa Baitul Jannah, yuk manfaatin buat ladang amal jariyah kita. . Pastikan dirimu hadir dan ajak keluarga serta kerabat yaa. Sampai bertemu di taman syurga inshaaAllah❤ FREE, siapkan infaq terbaikmu! . Sponsored by :@cs_archery  @harkel_bandung  @laimunoriginal  @vinschocolate @anella_photo @bale.cam @sayyidahoutfit  @shajar.store  . Supported by :@kolaboraksi.indonesia @officialmovementid @asrproject.id @projectakhirat_ @pejuangsubuh.bdg @yukngaji_bandungkota @letsukhuwah @sahabatakhiratt @kawanku_beristiqomahofficial @inspiring_hlc @cs_archery @pemudaistiqamah @myadventuremytafakur @exploramal @baperberseri @spj_bandung @gemaid17 @goodsyakirwithshare @majelis_cintaallah @mima_mimakhwat @dakwahislambdg @share.togetherness @lifeforummah_bandung @ikremanuruliman @fwb.cmh @genhive_jabar @hotser_bandung @khalifahmudaid @muhajirinbertaqwa @zeeyana_eo @sahabathijrahofficial @hijrahkuyofficial @nh29bdg @kita_sedekahhh @amalmadaniindonesia @shadeeq.eo @gema.alfurqaan @shiddiq_generation @viralfamily_and_pcm @samasama_belajar @kajianbandung.jabar  .#goodfood  #goodmood  #hidupsehat  #kajian  #drzaidulakbar  #bandung 

  • 0
  • 0
  • 11 minutes ago

갤럭시 카메라에 아직 적응을 못해서 남의 아이폰으로 찍고,,,, ⠀ 폰두개 써야하낭? ʘ̥_ʘ Photo by @sssuu_h  @__s__bin 

  • 9
  • 2
  • 11 minutes ago
  • 2
  • 0
  • 12 minutes ago

•• Bismillaah, Tim #JSR  atau tim #mecin ? 😌 .@formuslimahindo  present : "Your Good Food is Your Good Mood". Waah pastinya kalo millenials saat ini sudah cerdas dalam memilih yaa, walau faktanya masi banyak sekali tim #micin  😝. . Yuk hijrah bareng, karena kesehatan itu salah satu investasi terbaik loh. Buat follower dr Zaidul pastinya udah akrab dengan tagar #JRS  ya. . Karna memang mengikuti anjuran Nabi sehingga bagi mereka yang ikut menjalankannya, pahala sunnah pun didapat. Generasi muslim masa kini yang baru hijrah pun berbondong-bondong mengikuti gaya hidup dr. Zaidul. . Ada Air Nabeez atau air rendaman kurma yang sangat berkhasiat dan enak seperti sirup. Ternyata Rasulullah pun dahulu gemar membuat air Nabeez ini. . Naah, secara lengkapnya akan dikupas tuntas dlm kajian tgl 1 september ini bersama dr @zaidulakbar  dan di pandu oleh teh @rutamianisa  . . Untuk registrasi dan konfirmasi kehadiran melalui : bit.ly/drZaidulAkbar yaa shaliha :) . Kita juga menerima donasi Al-Qur'an loh, yang nantinya kita akan salurkan buat para santri di Pondok Quran Yatim Dhuafa Baitul Jannah, yuk manfaatin buat ladang amal jariyah kita. . Pastikan dirimu hadir dan ajak keluarga serta kerabat yaa. Sampai bertemu di taman syurga inshaaAllah❤ FREE, siapkan infaq terbaikmu! . Sponsored by :@cs_archery  @harkel_bandung  @laimunoriginal  @vinschocolate @anella_photo @bale.cam @sayyidahoutfit  @shajar.store  . Supported by :@kolaboraksi.indonesia @officialmovementid @asrproject.id @projectakhirat_ @pejuangsubuh.bdg @yukngaji_bandungkota @letsukhuwah @sahabatakhiratt @kawanku_beristiqomahofficial @inspiring_hlc @cs_archery @pemudaistiqamah @myadventuremytafakur @exploramal @baperberseri @spj_bandung @gemaid17 @goodsyakirwithshare @majelis_cintaallah @mima_mimakhwat @dakwahislambdg @share.togetherness @lifeforummah_bandung @ikremanuruliman @fwb.cmh @genhive_jabar @hotser_bandung @khalifahmudaid @muhajirinbertaqwa @zeeyana_eo @sahabathijrahofficial @hijrahkuyofficial @nh29bdg @kita_sedekahhh @amalmadaniindonesia @shadeeq.eo @gema.alfurqaan @shiddiq_generation @viralfamily_and_pcm @samasama_belajar @kajianbandung.jabar  .#goodfood  #goodmood  #hidupsehat  #kajian  #drzaidulakbar  #bandung 

  • 0
  • 0
  • 13 minutes ago

Устаць у палову шостага і сустрэць світанак – ✔️

  • 11
  • 2
  • 14 minutes ago

・・I look happy but I feel much more stressed and tired than I’m letting on・・ No matter where we are in our health, fatigue is a constant obstacle that we have to face everyday. I get most tired after school in the afternoon. The lag is real! To feel better I try to eat healthy carb-heavy snacks (this really does help your brain work better), some ice cold water, and maybe some iced tea if your body reacts well to caffeine. It’s also important to keep in perspective how much you accomplish everyday by just getting up. You 100% deserve a nap or rest when you feel like it. Having a chronic illness is a journey of getting to know your body and doing what works for you! Personally, I am very stressed right now from school and it’s starting to wear on me... trying to take one breath at a time. ♡ Hope everyone’s week is going well!

  • 6
  • 11
  • 15 minutes ago

Настоящая красота рождается в сердце, отражается в глазах и живет в поступках.#утро #доброеутро #хорошегодня #лето #август #пятница #красота #счастье #сила #орел #morning #goodmorning #haveaniceday #mood #goodmood #summer #august #friday #beauty #happiness #power 

  • 7
  • 1
  • 16 minutes ago

Clouds and life 😊☁#self  #clouds  #weather  #goodtimes  #goodmood  #bestmoments  #smile  #life  #peace 

  • 0
  • 0
  • 17 minutes ago

Thinking a taking~a~break. Thinking about a burden... Charot not charot. , 💋💋💋💋💋#egai  #egai2019  ehhh... 🤑#grammerph  #xoxo  #red  #gardenfresh  #ultiegai  #egai_ig_shöts  🙄#egaiversion  🙃#egaihushnagtatagnghashtag  🤣 😜 #wanderlust  #posh  🤐#followforfollow  #photo  😘#instagrammable  #pretty  #l4l  🤔#likeforlikes  #goodmood  #instadaily  😎 😫 #igers  #cool  #photoholic  #nice  😉#poser  #well  #goodvibes  #vibeshot  😊 🐸🐸

  • 2
  • 1
  • 18 minutes ago
  • 3
  • 0
  • 19 minutes ago

Вот и подошёл к концу наш великолепнейший отдых в Черногории! День отъезда😩😩😩 ⠀ Мы немного расстроены, ведь все хорошее быстро заканчивается! Эх, а жаль! Хотя, если бы это было постоянно, оно бы не было таким клёвым и приятным! ⠀ Мы мысленно прощаемся с этим прекрасным местом и шлем воздушные поцелуйчики морю😘 Вот уже и трансфер подоспел! ⠀ Let's go в аэропорт .... Let's go home... ⠀ Ехали отлично, меня чуть не 🤢🤢🤢 Серпатнины, мать их за ногу. Доехали, слава богу! В аэропорту нам сообщают, что открылся новый терминал и нам именно туда. ⠀ Заходим значит, и.... Шок🙄🙄🙄 Это терминал? Нет, это не терминал, это такой себе актовый зал🙈🙈🙈 ⠀ Сдали багаж, прошли контроль и выход в зал ожидания😟😟😟 Смамеечки, стульчики - как на ЖД вокзале! Алё, а где Duty Free??? А фигушки, нет тут дьютика. От слова совсем😪 ⠀ Спасибо хоть туалет оставили и кофейный автомат. Ах да, еще был автомат с водой и всякими снеками, но вот незадача - он принимает только мелочь (копейки). Видили бы вы этот ажиотаж, когда люди бегали по всему залу ожидания в надежде поменять купюры на монетки! Блин, это жесть🤪🤪🤪 ⠀ Одна радость, съэкономили бюджет! Duty Free же нет! ⠀ Ну да ладно, это все мелочи жизни, без которых нам не обойтись! ⠀ До скорой встречи, Черногория! ⠀ I miss you so much❤❤❤ ⠀#uchilkatravel  ⠀#montenegro  #petrovac  #budva  #kotor  #kotorbay  #bokokatorska  #montenegrotravel  #tourist  #picoftheday  #letsmontenegro  #vacation  #goodmood  #trip  #airport  #ilovemontenegro  #черногория2019  #петровац  #петровацнамору  #море  #отдых  #моречко  #училка  #учитель  #учительанглийского  #каникулы 

  • 1
  • 0
  • 20 minutes ago

  • 0
  • 1
  • 20 minutes ago
  • 13
  • 1
  • 23 minutes ago

Avoid being upset, dont be a victim. ! #egai  #egai2019  ehhh... 🤑#grammerph  #xoxo  #red  #gardenfresh  #ultiegai  #egai_ig_shöts  🙄#egaiversion  🙃#egaihushnagtatagnghashtag  🤣 😜 #wanderlust  #posh  🤐#followforfollow  #photo  😘#instagrammable  #pretty  #l4l  🤔#likeforlikes  #goodmood  #instadaily  😎 😫 #igers  #cool  #photoholic  #nice  😉#poser  #well  #goodvibes  #vibeshot  😊 🐸🐸

  • 3
  • 0
  • 23 minutes ago

Peaceful#gshock  #rainyday  #goodmood 

  • 4
  • 0
  • 23 minutes ago

Explore the RURI collection and consider your chosen pieces at our showroom. Schedule an appointment at RURI.World . www.ruri.world/products/try-out-at-showroom .#ruriworld  #style  #fashion  #SS19Collection  #weekendvibes  #weekend  #happyweekend  #goodmood  #blackandwhite #classy  #onlineshopping  #effortlesschic  #  basics #japanese #comfy  #outfits  #new  #minimalism  #japan  #hongkong  #shopping #usa  #uk  #london  #londonfashion  #upcycleclothing  #TimelessDesign  #circulareconomy #sustainablefashion  #zerowaste 

  • 3
  • 0
  • 24 minutes ago
  • 4
  • 0
  • 25 minutes ago

“Think whatever you will say. Because every word that comes out of your mouth, you can never take back.” . . . .#likesforlikes  #like4follow  #like  #followforfollow  #follow  #instphoto  #style  #fashionmen  #fashionboy  #fashion  #stylemen  #instadaily  #goodmood  #goodtime  #goodplace  #instagood  #photoshoot  #niceplacestovisit  #  #bandung  #bandungbanget  #hitskekinian  #hits  #iphone  #niceplacetovisit  #followme  #like  #bandunghits 

  • 6
  • 0
  • 25 minutes ago

Keto plater 💚💛💙 ALA SAIYAH 😆 menu yg simple #sehatitupilihan  #sehatitupenting  Jadi ada yg tanya masih diet gak ?? Masih walaupun kadang cheating, lama gak posting diet menu ceritanya, karena gak sempat saja. Kebayang dong antar jemput anak sekolah dan les, masak dan beli keperluan masaknya, beberes, masih harus nemenin anak ngerjain PR. Klau pun ada waktu senggang kadang milih me time senyap aja tanpa gadget & medsos, milih ngeteh sambil nonton dvd favorite sampai di ulang2 😄. Menu simple begini buat yg diet yg gak diet ya beda lagi masaknya bisa 2 sampai 3 menu kalau lg pada request. Ya ikutan makan menu biasa tanpa nasi aja, karena masakan di rumah jg #sugarfree  #ketomeals  #ketodiet  #myketodiary  #ketoplate  #homemadecooking  #breakfast  #brunch  #intermittentfasting  #happyeating  #goodfood  #goodmood  #goodfoodgoodlife 

  • 4
  • 0
  • 26 minutes ago

Feude ist die einfachste Form der Dankbarkeit. #goodmood  #piercing 

  • 1
  • 0
  • 26 minutes ago
  • 5
  • 0
  • 27 minutes ago

Yummy! Kerkeispa loihtia tällaista aamupalaa tänään. Sunnuntaina vapaa niin aamupala tulee näyttää just tältä 😍👌🍹

  • 5
  • 1
  • 27 minutes ago

알차고 길고 여유롭게 즐기는 제주여행, 볼거리가 많아서 한달만 더 살고 싶어요 ㅋㅋㅋ 나 오설록 처음 가본 한국인 #부끄부끄  친구들과의 여행이 맞냐는 의심까지 받으면서 신나게 즐기는 여친을 어떻게 생각하냐, 본인이 더 바빠야 하는데 나보다 더 바쁜건 어떻게 해야할까라는 질문에 난 “즐겨~”라고 말하는 나라도 예뻐해주라 ㅋㅋㅋ#즐겨  #여행  #행복  #좋으다  #쉼표  #친구들  #일상  #까페  #오설록  #제주  #goodmood  #fun  #sunny  #jejuisland  #travel 

  • 5
  • 0
  • 28 minutes ago

Heaven won't take me and the devil's afraid of me so i guess i will just have to stick to making this earth a living hell. . . . . . . .#instagood  #love  #happy  #funny  #happydays  #happyday  #smile  #fun  #goodday  #instahappy  #goodmood  #sohappy  #happier  #excited  #feelgood  #smiling  #funtimes  #captionplus  #feliz  #laughing  #feelgoodphoto  #joy  #happyhappy  #enjoy  #laugh  #lovelife  #20likes  #bestday 

  • 3
  • 0
  • 30 minutes ago

•• Bismillaah, Tim #JSR  atau tim #mecin ? 😌 .@formuslimahindo  present : "Your Good Food is Your Good Mood". Waah pastinya kalo millenials saat ini sudah cerdas dalam memilih yaa, walau faktanya masi banyak sekali tim #micin  😝. . Yuk hijrah bareng, karena kesehatan itu salah satu investasi terbaik loh. Buat follower dr Zaidul pastinya udah akrab dengan tagar #JRS  ya. . Karna memang mengikuti anjuran Nabi sehingga bagi mereka yang ikut menjalankannya, pahala sunnah pun didapat. Generasi muslim masa kini yang baru hijrah pun berbondong-bondong mengikuti gaya hidup dr. Zaidul. . Ada Air Nabeez atau air rendaman kurma yang sangat berkhasiat dan enak seperti sirup. Ternyata Rasulullah pun dahulu gemar membuat air Nabeez ini. . Naah, secara lengkapnya akan dikupas tuntas dlm kajian tgl 1 september ini bersama dr @zaidulakbar  dan di pandu oleh teh @rutamianisa  . . Untuk registrasi dan konfirmasi kehadiran melalui : bit.ly/drZaidulAkbar yaa shaliha :) . Kita juga menerima donasi Al-Qur'an loh, yang nantinya kita akan salurkan buat para santri di Pondok Quran Yatim Dhuafa Baitul Jannah, yuk manfaatin buat ladang amal jariyah kita. . Pastikan dirimu hadir dan ajak keluarga serta kerabat yaa. Sampai bertemu di taman syurga inshaaAllah❤ FREE, siapkan infaq terbaikmu! . Sponsored by :@cs_archery  @harkel_bandung  @laimunoriginal  @vinschocolate @anella_photo @bale.cam @sayyidahoutfit  @shajar.store  . Supported by :@kolaboraksi.indonesia @officialmovementid @asrproject.id @projectakhirat_ @pejuangsubuh.bdg @yukngaji_bandungkota @letsukhuwah @sahabatakhiratt @kawanku_beristiqomahofficial @inspiring_hlc @cs_archery @pemudaistiqamah @myadventuremytafakur @exploramal @baperberseri @spj_bandung @gemaid17 @goodsyakirwithshare @majelis_cintaallah @mima_mimakhwat @dakwahislambdg @share.togetherness @lifeforummah_bandung @ikremanuruliman @fwb.cmh @genhive_jabar @hotser_bandung @khalifahmudaid @muhajirinbertaqwa @zeeyana_eo @sahabathijrahofficial @hijrahkuyofficial @nh29bdg @kita_sedekahhh @amalmadaniindonesia @shadeeq.eo @gema.alfurqaan @shiddiq_generation @viralfamily_and_pcm @samasama_belajar @kajianbandung.jabar  .#goodfood  #goodmood  #hidupsehat  #kajian  #drzaidulakbar  #bandung 

  • 3
  • 0
  • 30 minutes ago

As much as we love eating healthy, we all wait for that one day when we can give in to our cravings and relish our favourite treats. Tell us what is your Cheat Meal of this week and head over to Shipra Mall, Indirapuram to wallow in the same.#ShipraMall  #Indirapuram  #CheatMeal  #HealthyLifestyle  #hungerpangs  #hunger  #foodie  #foodlove  #pizza  #burger  #fries  #junkfood  #cravings  #delicious  #yum  #yummy  #nomnom  #instagood  #goodlife  #goodfood  #goodmood 

  • 4
  • 2
  • 33 minutes ago

❗️Новый клип у 👉 @buzova86  💖✨ подписывайтесь на нашу группу 👉 @likee_official_russia  ❤️#НастоящиеЛайкеры  #likeeru  #Лайкер  . . . . .#style  #fashion  #instagood  #goodmood  #picoftheday  #model  #mood  #instafashion  #beautygirl  #instadaily  #beautiful  #cute  #summer  #girl  #love  #fashionblogger  #bestoftheday  #lifestyle  #streetstyle  #nice  #blogger  #video  #amazing  #instacool  #tyan  #kawaii 

  • 3
  • 0
  • 33 minutes ago

❗️Новый клип у 👉 @buzova86  💖✨ подписывайтесь на нашу группу 👉 @likee_official_russia  ❤️#НастоящиеЛайкеры  #likeeru  #Лайкер  Скачать приложение Likee можно здесь 👉 https://mobile.likee.video/k/53461269 . . . .#style  #fashion  #instagood  #goodmood  #picoftheday  #model  #mood  #instafashion  #beautygirl  #instadaily  #beautiful  #cute  #summer  #girl  #love  #fashionblogger  #bestoftheday  #lifestyle  #streetstyle  #nice  #blogger  #video  #amazing  #instacool  #tyan  #kawaii 

  • 5
  • 0
  • 33 minutes ago
  • 4
  • 0
  • 33 minutes ago

Держим курс на выходные 🙄...ещё совсем чуть-чуть🚶‍♀️...последний рывок 😤 иииии... они начнутся🤗...уже вечером😉 Пятница!😃 С добрым утром! Всем прекрасного настроения и отличного завершения рабочей недели!😊#пятница #утро #выходныеблизко #доброеутро #лето #настроение #впредвкушении #отдыхатьнеработать #выходныелета #позитив #настройсяналучшее #всемдобра #morning #goodmorning #goodmood #friday #weekend #summer #positive #moodup #tuneinforthebest # ☺

  • 7
  • 0
  • 35 minutes ago

С пятницей, дрезья ☺️🍸#отличноенастроение  ________________________________________ . .#goodmorning  #goodday  #goodlife  #goodmood  #nails  #nailsnailsnails 

  • 10
  • 0
  • 37 minutes ago

С добрым утром пятницы, наши любимые ❤️❤️☕ . . .#Votge  #glyanets  #bewithVotGe  #newday  #friday  #goodmorning  #goodmood  #severodonetsk  #lisichansk #rubegnoe 

  • 9
  • 0
  • 39 minutes ago

We have a positive attitude 💪☺😘#goodmorning  #goodmood  #seoul  #korea  #южносахалинск 

  • 25
  • 0
  • 41 minutes ago
  • 1
  • 0
  • 43 minutes ago

Experience has taught me that the quickest way to turn around a bad mood is to do something nice for someone else. And if you’re in a good mood, then spreading that joy has the potential to make you even happier.

  • 12
  • 1
  • 50 minutes ago

MasyaAllah sholihah 🤗 Nah kalau ini katanya mirip bunda ❤️😘 Dedek, si bungsu yang periang, aktif, dan energik 😘 Lovable, suka cari perhatian, pemerhati orang lain terutama kakanya, pemberani, dan adaaaa aja tingkahnya kalau lagi iseng hihi tapi penyayang banget dedek ini 😘 Robbi habli minasholihiin. Aamiin ya Robbal’alamiin . . Sesungguhnya hartamu dan anak-anakmu hanyalah cobaan (bagimu), dan di sisi Allah-lah pahala yang besar. (QS. At Taghabun ayat 15) . . . . . . . . . . . . . . . .#like4likes  #likeforlike  #likeforlikes  #instagood  #instaphoto  #instalikes  #goodmood  #goodvibes  #goodlife  #staypositive  #loveofmylife  #enjoylife  #enjoyyourday  #familylife  #photography  #kiddostime  #momanddaughtergoals  #adorable  #positivevibes  #kiddos  #kiddostyle  #motheranddaughter  #adorablekid  #awesome  #kidstyle  #daughter  #daughter ❤️ #precious  #instakids  #kidstyle  #momanddaughter 

  • 96
  • 1
  • 11 hours ago

My Sonshine 💙 Katanya siy 99,9 % kaka mirip ayah banget. Sedangkan sisanya hanya mirip senyumnya saja sama bunda 😁❤️ Barokallah nak. 😇 Kaka yang kuat tapi plagmatis melankolis 😘 Kayaknya udah karakter anak pertama yang kuat, tanggung jawab, mandiri, perhatian, bisa diandalkan, tapi cenderung lembut hatinya dan tertutup 🤗 . . . “Setiap anak dilahirkan dalam keadaan fitrah, maka kedua orangtuanya lah yang menjadikan mereka memiliki karakter” (HR. muslim) . . Ini masih edisi kaka yang penyabar dan kalem yang aktivitasnya segudang 😘 ndak berasa udah bujang gini anak sholeh ayah bunda. Terus selamanya sayang sama ayah bunda ya nak, terus selamanya sayang sama adek juga ya nak ❤️ dan kehadiranmu bermanfaat bagi sesama. Aamiin ya Robbal’alamiin. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .#instalike  #like4like  #like4likes  #likelikelike  #likeforlike  #likeforlikes  #instagood  #instaphoto  #instalikes  #goodmood  #goodvibes  #goodlife  #staypositive  #loveofmylife  #enjoylife  #enjoyyourday  #shortholiday  #familylife  #family  #photography  #photo  #photofamily  #familyportrait  #instakids  #momandson  #momandsongoals  #motherandson  #momandsonlove  #momandsonphotography  #mysonshines 

  • 104
  • 1
  • 11 hours ago

Anzeige/ Markierung Lange habe ich mein 🧠 mit Motivation gefüttert! Jetzt bin ich fokussiert und bereit zum durchstarten! Hierbei geht es mir in erster Linie um meine Gesundheit und selbstverständlich Spaß an der Sache! So viele Menschen hier auf #Instagram  die einen durch ihre Erfahrungen und sportlichen Erfolg motivieren. Nimmt es an! Ihr tut es für euch! 🥰 - 🏋️‍♀️ by @dreambodybydennis  partner in crime #proudtobemcfit #sport  #motivation  #nothingspecial  #hardwork  #nichtlustig  #outdoor  #gym  #simple  #justme  #healthylifestyle  #enjoy  #weekendsoon  #goodmood  #ootd  #picture  #undone  #girl  #workout  #bitchplease  #positivevibes  #onlygoodvibes  #hugs 

  • 77
  • 16
  • 12 hours ago

Доброе утро, друзья! Good morning, dear friends! #доброеутро  #друзья  #goodmorning  #friends  #goodmood 

  • 65
  • 3
  • 1 day ago
  • 123
  • 23
  • 1 day ago

Ce restaurant typiquement espagnol que nous avons découvert à Calella était superbe. Il suffit parfois de marcher un peu plus loin du centre-ville pour trouver de réels petits bijoux gastronomiques. J’apprécie vraiment quand des établissements comme celui-ci restent authentiques et nous permettent de nous évader l’instant d’un dîner🍴#decoration #typicalrestaurant #espagne #holiday #photography #bonneadresse #blogger #decorationinterieur #charme #belgianblogger #photooftheday #nature #view #calella #spain #trip #voyage #discover #beautifulplace #summervibes #escape #typicalplace #travel #travelgram #travelphotography #rustic #goodmood #goodvibes 

  • 192
  • 1
  • 1 week ago

1 World Cup 1 World T20 1 Champions Trophy 3 IPL Titles 2 CLT20 Titles 9,967 ODI Titles + 404 Dismissals 4,876 Test Runs + 294 dismissals 1,487 T20I Runs + 82 Dismissals. That's Captain Cool @mahi7781  Wish u many many happy returns of the day Mahendra Singh Dhoni 💗 . . . . . . . . . . . . . . . .#instagood  #love  #happy  #funny  #happydays  #happyday  #smile  #fun  #goodday  #instahappy  #goodmood  #sohappy  #happier  #excited  #feelgood  #smiling  #funtimes  #captionplus  #feliz  #laughing  #feelgoodphoto  #joy  #happyhappy  #enjoy  #laugh  #lovelife  #20likes  #bestday 

  • 412
  • 1
  • 1 year ago