Top Posts

Preto + Branco 🖤 duo clássico no look fofo. Quem mais adora uma #ciganinha ? • Compre no Whats 19 997047619.

  • 1,275
  • 13
  • 3 hours ago

Delicadeza à mil! 💞 para quem ama nossas blusas de manguinha. • Compre no Whats 19 997047619.

  • 1,113
  • 12
  • 9 hours ago

Quem mais fica doida por nossos conjuntinhos? ❤️ regatinha + short com detalhes em madeira MUITO amor. • Compre no Whats 19 997047619.

  • 653
  • 4
  • 7 hours ago

COWGIRL 🖤 The new mood of ANIYE BY is Texas GLAM! •Dolly Dress•@aniyeby  #newcollection  #fw19  #pinkdress  #partydress  #lacedress  #aniyeby  #shoponline 

  • 2,529
  • 9
  • 8 hours ago

Vestido estampado com detalhe de cordão #newcollection 

  • 200
  • 6
  • 3 hours ago

I’m where I’m meant to be. ❤️🌹🌹🌹#gamwichayanee  #Honda  Y19 #japan  มาร้องเพลงจ้าแม่ Makeup @aoh_trn  Hair @boat_hair_style  Dress @tubegallery  #newcollection  @phisit  @saxit  Cr @tonzee_ats 

  • 14,125
  • 136
  • 14 hours ago

Nova Coleção 💗 Primavera Verão Garanta já seu look! 📲Whats 043-988587444📲#newcollection  #amoreco  #primaveraverao2019  #lojainfantil  #princesa  #kids  #trend  #maedemenina  # 

  • 166
  • 5
  • 1 hour ago

✨Nicole Lee Tevy Keychain Mini Backpack Collection is perfect to keep change and keys. ✨@nicolelee.espana  #nicoleleeusa  #nicolelee  #nicoleleeEspaña  #nllook  #handbags 

  • 393
  • 7
  • 5 hours ago

Recent Posts

💖EARLY BOOKED💖⁣ Summer Dress by @khadeeja_official  ⁣⁣⁣⁣ Yang baru, yang cantik, yang unyu, yang tergemas, dan pastinya simple but elegan dari khadeeja ⁣⁣⁣⁣ ❣️Finest Material❣️⁣ - Cerruty motif printing premium ⁣⁣⁣⁣ 💫Details⁣⁣💫⁣ ⁣⁣⁣⁣ 🎐Adem,lembut dan full furing katun ⁣⁣⁣⁣ 🎐Aksen layer tumpuk pada dress membuat Summer dress look so princess ⁣⁣ 🎐Aksen karet smock dipergelangan tangan bikin dress ini super manis dan lucu dan pastinya tidak gatal loh. Nyaman banget dan aurat pun tetap aman tanpa tersingkap. Wudhu friendly jugaaaaa, ⁣⁣⁣⁣ 🎐Resleting dada : Semua design khadeeja insyaAllah busui friendly.⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ 🎐 no karet pinggang ⁣⁣⁣⁣ 🎐2 varian warna: ⁣⁣⁣⁣ - Pink - Tosca ⁣⁣⁣⁣ 🎐Lebar rok yang pas, sehingga sangat nyaman ketika dipakai. Berkendaraan pun insya Allah tetap aman, terutama yang pakai motor. ⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ 🎐Jahitan rapi double cek. InsyaAllah khadeeja selalu kroscek sebelum packing ⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ _⁣⁣⁣⁣ 🎁Price : Summer Pink 335k atau hk$230 Summer Tosca 345k atau hk$220 ⁣⁣⁣⁣ 🛎️FYI : ⁣⁣⁣⁣ 1. Warna on model akan berbeda dengan aslinya 1-2% karena efek cahaya. Tidak akan sama versi warnanya karena susah menyamakan dengan warna aslinya, ⁣⁣⁣⁣ 2. Ukuran bisa berbeda +-2 cm karena proses jahit. ⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ _⁣⁣⁣⁣ 💌 FORMAT ORDER : nama/no.hp/alamat lengkap/orderan/alternatif⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ 🍬H a p p y s h o p p i n g🍬 _#khadeeja  #khadeejaofficial  #khadeejabysophi  #summerdress  #summer  #dressceruti  #cerutiprinting  #flowerdress  #queenkhadeeja  #ukhtikhadeeja  #familycouplekhadeeja #ootd  #summerdresskhadeeja  #newcollection  #dresssyari  #flower  #sarimbit  #iduladha  #ied  #furingkatun  #family 

  • 0
  • 0
  • 9 seconds ago

💖EARLY BOOKED💖⁣ Summer Dress by @khadeeja_official  ⁣⁣⁣⁣ Yang baru, yang cantik, yang unyu, yang tergemas, dan pastinya simple but elegan dari khadeeja ⁣⁣⁣⁣ ❣️Finest Material❣️⁣ - Cerruty motif printing premium ⁣⁣⁣⁣ 💫Details⁣⁣💫⁣ ⁣⁣⁣⁣ 🎐Adem,lembut dan full furing katun ⁣⁣⁣⁣ 🎐Aksen layer tumpuk pada dress membuat Summer dress look so princess ⁣⁣ 🎐Aksen karet smock dipergelangan tangan bikin dress ini super manis dan lucu dan pastinya tidak gatal loh. Nyaman banget dan aurat pun tetap aman tanpa tersingkap. Wudhu friendly jugaaaaa, ⁣⁣⁣⁣ 🎐Resleting dada : Semua design khadeeja insyaAllah busui friendly.⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ 🎐 no karet pinggang ⁣⁣⁣⁣ 🎐2 varian warna: ⁣⁣⁣⁣ - Pink - Tosca ⁣⁣⁣⁣ 🎐Lebar rok yang pas, sehingga sangat nyaman ketika dipakai. Berkendaraan pun insya Allah tetap aman, terutama yang pakai motor. ⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ 🎐Jahitan rapi double cek. InsyaAllah khadeeja selalu kroscek sebelum packing ⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ _⁣⁣⁣⁣ 🎁Price : Summer Pink 335k atau hk$230 Summer Tosca 345k atau hk$220 ⁣⁣⁣⁣ 🛎️FYI : ⁣⁣⁣⁣ 1. Warna on model akan berbeda dengan aslinya 1-2% karena efek cahaya. Tidak akan sama versi warnanya karena susah menyamakan dengan warna aslinya, ⁣⁣⁣⁣ 2. Ukuran bisa berbeda +-2 cm karena proses jahit. ⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ _⁣⁣⁣⁣ 💌 FORMAT ORDER : nama/no.hp/alamat lengkap/orderan/alternatif⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ 🍬H a p p y s h o p p i n g🍬 _#khadeeja  #khadeejaofficial  #khadeejabysophi  #summerdress  #summer  #dressceruti  #cerutiprinting  #flowerdress  #queenkhadeeja  #ukhtikhadeeja  #familycouplekhadeeja #ootd  #summerdresskhadeeja  #newcollection  #dresssyari  #flower  #sarimbit  #iduladha  #ied  #furingkatun  #family 

  • 0
  • 0
  • 32 seconds ago

🍭🌈🧚‍♀️SUMMER COLLECTION🧚‍♀️🌈🍭 Sok újdonság érkezett❗❗ AnnaRita Budaörs Trend 2 Fszt 1061@annaritaluxury #annarita  #italystyle  #fashiontrendcenter  #trendylook  #chic  #budapest  #hungariangirl  #luxuryfashion  #newcollection  #madeinitaly 🇮🇹

  • 0
  • 0
  • 39 seconds ago

Modelos novos chegando😱✨🎆🎉🎊#EXCLUSIVIDADE  BY @oculosvendramine  apenas R$159,00 cada, um deslumbre de estilo e um visual renovado!#euamooculos ❤️👓❤️ #fashioncollection  #newcollection  #saudeebeleza  #amooquefaço  #preçoimbátivel  #melhorcustobeneficio  #altaperformace  #designeexclusivo  #byseemore  #exclusivosnobrasil 

  • 0
  • 0
  • 46 seconds ago

💖EARLY BOOKED💖⁣ Summer Dress by @khadeeja_official  ⁣⁣⁣⁣ Yang baru, yang cantik, yang unyu, yang tergemas, dan pastinya simple but elegan dari khadeeja ⁣⁣⁣⁣ ❣️Finest Material❣️⁣ - Cerruty motif printing premium ⁣⁣⁣⁣ 💫Details⁣⁣💫⁣ ⁣⁣⁣⁣ 🎐Adem,lembut dan full furing katun ⁣⁣⁣⁣ 🎐Aksen layer tumpuk pada dress membuat Summer dress look so princess ⁣⁣ 🎐Aksen karet smock dipergelangan tangan bikin dress ini super manis dan lucu dan pastinya tidak gatal loh. Nyaman banget dan aurat pun tetap aman tanpa tersingkap. Wudhu friendly jugaaaaa, ⁣⁣⁣⁣ 🎐Resleting dada : Semua design khadeeja insyaAllah busui friendly.⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ 🎐 no karet pinggang ⁣⁣⁣⁣ 🎐2 varian warna: ⁣⁣⁣⁣ - Pink - Tosca ⁣⁣⁣⁣ 🎐Lebar rok yang pas, sehingga sangat nyaman ketika dipakai. Berkendaraan pun insya Allah tetap aman, terutama yang pakai motor. ⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ 🎐Jahitan rapi double cek. InsyaAllah khadeeja selalu kroscek sebelum packing ⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ _⁣⁣⁣⁣ 🎁Price : Summer Pink 335k atau hk$230 Summer Tosca 345k atau hk$220 ⁣⁣⁣⁣ 🛎️FYI : ⁣⁣⁣⁣ 1. Warna on model akan berbeda dengan aslinya 1-2% karena efek cahaya. Tidak akan sama versi warnanya karena susah menyamakan dengan warna aslinya, ⁣⁣⁣⁣ 2. Ukuran bisa berbeda +-2 cm karena proses jahit. ⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ _⁣⁣⁣⁣ 💌 FORMAT ORDER : nama/no.hp/alamat lengkap/orderan/alternatif⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ 🍬H a p p y s h o p p i n g🍬 _#khadeeja  #khadeejaofficial  #khadeejabysophi  #summerdress  #summer  #dressceruti  #cerutiprinting  #flowerdress  #queenkhadeeja  #ukhtikhadeeja  #familycouplekhadeeja #ootd  #summerdresskhadeeja  #newcollection  #dresssyari  #flower  #sarimbit  #iduladha  #ied  #furingkatun  #family 

  • 0
  • 0
  • 46 seconds ago

Para que siempre estés cómo una princesa desde la comodidad de tu casa✨ Porque nunca sabes cuando llegue esa visita inesperada 😱 La nueva colección te dejará sin palabras Amamossss los inicios de semana porque traemos nueva colección ⭐️ Y está INCREÍBLE😱 Que si traemos lo más lindo del mundo? Obvioooo y tú qué opinas?⭐️ Por ti & para ti todo🔝 Quieres algo? Solo visítanos en Bogota( fontibon)🤩 & si estás en otra ciudad 😱 Pide lo que quieras dando click en el link de nuestro perfil🦋 Te sorprenderás al conocer la tienda más linda de Fontibon 🤩🌟✨😱#accesoriosibiza  #hayuelos  #tutiendaenfontibon  #hayueloscc  #lamejortiendaenfontibon  #multiplazacc  ⭐️💥🔥 📍✨T E E S P E R A M O S ⭐️ ⭐️Calle 19 #  100-52 frente entrada 2 C.C. Fiesta fontibón 👀REVISA NUESTRAS HISTORIAS 🛵domicilios contra entrega #bogota  📦 Envíos nacionales✈️ #colombia  Lunes/sábados 🕘9:00am☀️8:20pm Domingo/festivos🕘9:00am☀️7:20pm#ibiza  #diseño  #estilo  #dreams  #hechoconamor  #women  #bogota  #colombia  #beauty  #pink  #black  #colors  #tennis  #tenis  #flowers  #vintage  #photooftheday  #nuevacolección  #newcollection  #original  #ch  #michaelkors  #mk 

  • 2
  • 0
  • 49 seconds ago

HMS Caroline Ainda em Belfast, no Titanic Quarter, embarcamos no único navio "sobrevivente" do maior combate da história naval, a batalha da Jutlândia. O HMS Caroline serviu na Primeira e Segunda Guerra Mundial, todos os incríveis espaços do navio são divididos em três deques foram recriados para parecer exatamente como eram em setembro de 1914. Postei 2 vídeos nos stories de alguns momentos a border do HMS Caroline, espero que curtam... #modafeminina  #trend  #trendalert  #kahfernandez  #kahfernandezboutique  #newcollection  #fashion  #fashionista  #musthave  #keyitem  #style  #lookdodia  #essepe  #summertimehappiness  #bemmaisquemoda  #brooklin  #berrini  #cidademonçoes  #chacarasantoantonio  #morumbi  #altodaboavista  #chacaraflora  #granjajulieta  #europa  #gratidao  #dublin  #irlanda  #hmscaroline  #belfast 

  • 2
  • 0
  • 1 minute ago

Let this yellow colour Kurti be your sunshine happiness in this sizzling summer☀️ Available in S,M,L For further order and details DM or contact 9910573887 . . . . . . . . . . . .#shashithapalabel  #vastrafusion  #houseofvastra  #indowestern  #indofashion  #attireyoudesire  #styleyourfashion  #clothesforwork  #trendyclothes  #trendykurtis  #indowesterncollection  #generatingemployment  #kurtifashion  #kurtistyle  #kurtidesign  #kurtiforgirls  #kurtilove  #longkurti  #kurtilovers  #indiankurti  #makeinindia  #gogreen  #newcollection  #comingsoon  #fashionnova  #clothesforwoman  #trendyoutfit  #instafashion 

  • 2
  • 0
  • 1 minute ago

Ace kita tengok sikit apa yang best pasai E'clair kali ni ✨😋👇🏻 . . ✅como crepe + chiffon ✅hiasan pearl - (bukan jahitan - mengunakan klip , lebih tahan lama dan kemas) ✅cutting kebaya loose ✅bf friendly wudhu friendly ✅poket kiri dan kanan . . . Hoho! Tak mao lagi ka hampa? Dah la postage FREE, RM 69 ja kotttt untuk sehelai 😍😘 ws k.ayu 0134254687 cepat2 tao#bynurhafizah #bynurhafizahcollection #ayucollection #BYAC #blousecantik #blousemurah #blousewanita #blousemuslimah #muslimahattire #OOTD #skirtlabuh #dresscantik #bajupengantin #jubahpengantin #jubahmuslimah #kurungmuslimah #bajumelayuraya #abangsado #kurungraya #jubahraya #newcollection #shahalam  #ganukita #ukm #usm #uum #unimap 

  • 0
  • 0
  • 1 minute ago

Siapa yang duk terintai intai lagi nak beli ke tidak lipmatte Fever Glam code Trust? 🙋🏼‍ . Nah, ni sis tunjukkan contoh salah seorang customer yang guna lipmatte Fever Glam code Trust Nampak naik terussss seri. Nak match dengan semua warna tudung pun tak ada masalah! . RM36 sahaja, tahan 2-3 bulan. PM cepat jangan rebut rebut. Klik link dekat bio#feverglam  #foundation  #acnefightingfoundation  #foundationantijerawat  #lipmatte  #lipmatteviral  #lipstickmurah  #makeupmurah  #makeuptutorial  #bazarpaknil #eyeliner  #ultimateeyelinerset  #peeloffeyeliner  #doubleeyeliner  #foundationfeverglam  #buyitnow  #ordernow  #fullcoverage  #freegift  #bibircantik  #takkeringkanbibir  #longlasting  #mascara  #mascara2in1  #doubledesignmascara  #newcollection  #telluswhoyouare  #bestselling  #hotselling 

  • 0
  • 0
  • 2 minutes ago

Jorge Bischoff Ecuador | Bag #JorgeBischoff  #Bag  #newcollection  [Ref.: JBLF02413A02]

  • 2
  • 0
  • 2 minutes ago

🍂 El invierno y la nueva colección llegaron a Faustino Iriani. 🌿 Nuevos Mini Set Matero bandeja corazon🌿 🍂modelitos de Diseño. Mini Set Matero con bandeja corazon.#newcollection #clasicos #clasic #cueroecologico #mate #setmatero #equipomatero #minisetmateros 

  • 1
  • 0
  • 2 minutes ago

Rajasthan #day5  Early morning 🌟 Mi piace alzarmi presto la mattina, portare con me tutti gli appunti presi il giorno precedente e riordinare le idee seduta in questo meraviglioso giardino che incornicia la piscina. Lavorare immersa nella natura ascoltando solo il canto di miriadi di uccelli, mi aiuta a trarre energia e ispirazione prima di una nuova e intensa giornata di lavoro. #myoffice  #garden  #lifestyle  #newcollection  #getinspired  #staytuned  #lovemyjob  🧡

  • 3
  • 0
  • 2 minutes ago

Nueva Colección , Juego de Aretes y Collar con Óvalos Martillados bañados en Plata con Perlas , solo lo encuentras aquí en #mdbymanfred  . . . . .#jewerly  #jewerlydesign  #jewerlyaddict  #jewerlylover  #jewerlybox  #necklace  #necklaceoftheday  #earrings  #earringsoftheday  #peruvianjewelry  #silver  #pearl  #ilovejewelry  #ontrend  #instyle  #style  #peru  #joyeria  #fallfashion  #artisan  #trendsetter #newcollection  #newimage  #gifts  #accesorios  #diseñoperuano  #likeforlikes 

  • 7
  • 0
  • 2 minutes ago

Ace kita tengok sikit apa yang best pasai E'clair kali ni ✨😋👇🏻 . . ✅como crepe + chiffon ✅hiasan pearl - (bukan jahitan - mengunakan klip , lebih tahan lama dan kemas) ✅cutting kebaya loose ✅bf friendly wudhu friendly ✅poket kiri dan kanan . . . Hoho! Tak mao lagi ka hampa? Dah la postage FREE, RM 69 ja kotttt untuk sehelai 😍😘 ws k.ayu 0134254687 cepat2 tao#bynurhafizah #bynurhafizahcollection #ayucollection #BYAC #blousecantik #blousemurah #blousewanita #blousemuslimah #muslimahattire #OOTD #skirtlabuh #dresscantik #bajupengantin #jubahpengantin #jubahmuslimah #kurungmuslimah #bajumelayuraya #abangsado #kurungraya #jubahraya #newcollection #shahalam  #ganukita #ukm #usm #uum #unimap 

  • 0
  • 0
  • 2 minutes ago

Rp 230Rb WA 082231834328 Tinggi 4cm Berat 650gram 3 warna : Beige,Orange,Hitam Bahan Canvas Size insole: 36 : 23cm 37 : 23,5cm 38 : 24cm 39 : 24,5cm 40 : 25cm Buruan ya...... laris manis#tasbatam #tasbrandad #supliertasimportbatam #supliertasbatam #sepatuimportbatam #sepatubrandadbatam #sepatubatambrandad #dompetbatam #kacamatabatam #newcollection #tassepatubatam #dompetkacamatabatam #tasbatamnewcollection #tassepatulennybulain55 

  • 0
  • 0
  • 3 minutes ago

🍂 El invierno y la nueva colección llegaron a Faustino Iriani. 🌿 Nuevos Mini Set Matero con Termo🌿 🍂modelitos de Diseño. Mini Set Matero con Termo.#newcollection #clasicos #clasic #cueroecologico #mate #setmatero #equipomatero #minisetmateros 

  • 1
  • 0
  • 3 minutes ago

🌸 HARGA Rp.160.000 . 🌸 Subsidi ongkir Rp.10.000 (s&k berlaku) . 🌸 Keterangan Bahan & Ukuran produk sudah tertera digambar . 🌸Tanya, Order / Join Reseller hubungi : . 👉WA :0811 2644 591👈 👉WA :0857 0201 0056👈 . Follow IG utama aimee_jumbo_collection untuk mendapatkan koleksi terbaru dengan kualitas terbaik yang selalu di update setiap harinya. . .#fashionqueen  #bisnismodalkecil  #batikwisuda  #parentingislami  #gamiscasual  #batikmodernmurah  #gamiskombinasi  #todayslook  #grosirjilbabkediri  #jualhijabinstan  #stylelover  #dresskondangan  #bolerobatik  #brokatdress  #outfitfashion  #fashiondiary  #shopping  #hijabvideo  #dresspesta  #newcollection  #dressformal 

  • 0
  • 0
  • 3 minutes ago

🍂 El invierno y la nueva colección llegaron a Faustino Iriani. 🌿 Nuevos Mini Set Matero con Termo🌿 🍂modelitos de Diseño. Mini Set Matero con Termo.#newcollection #clasicos #clasic #cueroecologico #mate #setmatero #equipomatero #minisetmateros 

  • 1
  • 0
  • 3 minutes ago

The earth laughs in flower. Be an awesome person like the flower powder that makes your day extraordinary 🌺🌸 . . Introducing the new line of our unique and limited collection. . . Series : Powdersville Scarf Textile: Ultrafine Premium Voal Import Code : SP38 Size: 115 x 115 cm Price : Rp. 195,000,-. . Available color: Dusty green, pink and blue.#hijab  #hotd  #hijabers  #hijabstyle  #hijaboutfit  #hijabfashion  #dailyhijab  #muslimwear  #muslimstyle  #hijabindonesia  #ootdhijaberindo  #modernhijab  #hijabpremium  #scarf  #scarfpremium  #voalsquare  #voalpremium  #printedhijab  #hijababstract  #hijabinspiration  #hijabchic  #hijablook  #travelwithhijab  #newcollection  #mondaymotivation  #artiart  #artiartian  #artiartindo 

  • 1
  • 0
  • 3 minutes ago

Ace kita tengok sikit apa yang best pasai E'clair kali ni ✨😋👇🏻 . . ✅como crepe + chiffon ✅hiasan pearl - (bukan jahitan - mengunakan klip , lebih tahan lama dan kemas) ✅cutting kebaya loose ✅bf friendly wudhu friendly ✅poket kiri dan kanan . . . Hoho! Tak mao lagi ka hampa? Dah la postage FREE, RM 69 ja kotttt untuk sehelai 😍😘 ws k.ayu 0134254687 cepat2 tao#bynurhafizah #bynurhafizahcollection #ayucollection #BYAC #blousecantik #blousemurah #blousewanita #blousemuslimah #muslimahattire #OOTD #skirtlabuh #dresscantik #bajupengantin #jubahpengantin #jubahmuslimah #kurungmuslimah #bajumelayuraya #abangsado #kurungraya #jubahraya #newcollection #shahalam  #ganukita #ukm #usm #uum #unimap 

  • 0
  • 0
  • 3 minutes ago

En Ibiza amamos a Hellokity esta gatita nunca pasará de moda🤩 La nueva colección te dejará sin palabras Amamossss los inicios de semana porque traemos nueva colección ⭐️ Y está INCREÍBLE😱 Que si traemos lo más lindo del mundo? Obvioooo y tú qué opinas?⭐️ Por ti & para ti todo🔝 Quieres algo? Solo visítanos en Bogota( fontibon)🤩 & si estás en otra ciudad 😱 Pide lo que quieras dando click en el link de nuestro perfil🦋 Te sorprenderás al conocer la tienda más linda de Fontibon 🤩🌟✨😱#accesoriosibiza  #hayuelos  #tutiendaenfontibon  #hayueloscc  #lamejortiendaenfontibon  #multiplazacc  ⭐️💥🔥 📍✨T E E S P E R A M O S ⭐️ ⭐️Calle 19 #  100-52 frente entrada 2 C.C. Fiesta fontibón 👀REVISA NUESTRAS HISTORIAS 🛵domicilios contra entrega #bogota  📦 Envíos nacionales✈️ #colombia  Lunes/sábados 🕘9:00am☀️8:20pm Domingo/festivos🕘9:00am☀️7:20pm#ibiza  #diseño  #estilo  #dreams  #hechoconamor  #women  #bogota  #colombia  #beauty  #pink  #black  #colors  #tennis  #tenis  #flowers  #vintage  #photooftheday  #nuevacolección  #newcollection  #original  #ch  #michaelkors  #mk 

  • 0
  • 0
  • 3 minutes ago

Museu Titanic Quem aqui lembra do filme Titanic lançado em 1998? Pois é gente, estou radiante de felicidade por ter retornado a Belfast, na minha segunda ida ao país vizinho, dessa vez acompanhada de meu irmão, matei minha vontade de ter vivido a #titanicexperience  no Titanic Museum. Logo na primeira foto, dá pra ver a fachada que lembra a proa do navio e também o iceberg que o afundou. É literalmente uma experiência que não dá para traduzir em fotos, mesmo assim registrei alguns momentos para compartilhar com vocês aqui e nos stories... Para quem quiser saber mais detalhes a respeito dessa experiência, é só dar um click nesse link que conta detalhadamente sobre os os pontos visitação do museu: https://www.google.com/amp/s/www.e-dublin.com.br/museu-do-titanic-e-atracao-historica-na-irlanda-do-norte/amp/#modafeminina  #trend  #trendalert  #kahfernandez  #kahfernandezboutique  #newcollection  #fashion  #fashionista  #musthave  #keyitem  #style  #lookdodia  #essepe  #summertimehappiness  #bemmaisquemoda  #brooklin  #berrini  #cidademonçoes  #chacarasantoantonio  #morumbi  #altodaboavista  #chacaraflora  #granjajulieta  #europa  #gratidao  #dublin  #irlanda  #belfast  #titanicmuseum 

  • 2
  • 0
  • 4 minutes ago

✨✨MAISHA BERGO✨✨ Jilbab instan keluaran terbaru dari UWAIS HIJAB dengan desain yang lebih simpel dan sporty so pasti bakalan nyaman dan cocok untuk menemani aktivitas harianmu. Kali ini hadir dengan dua varian yaitu HARD PET (menggunakan Pet Busa Foam) dan SOFT PET yg menggunakan desain Antem(anti tembem) yang bakalan bikin muka auto tirus deh🥰😍 . 🎉Tersedia untuk mom and kids • ▪Detail Maisha Bergo▪ • 🍓Material Jersey import premium, adem, dingin, flowy,dan jersey ini adalah jersey terbaik di kelasnya. 🍓Praktis, tinggal slup langsung rapih bisa diajak kemanapun Uwais Lovers beraktivitas 🍓Bisa couple bareng si kecil😍 🍓Terdiri dari 10 pilihan warna • MS01 - Light Grey MS05 - Black MS08 - Dusty Pink MS09 - Navy MS10 - Mocca MS12 - Yoghurt MS25 - Nude Rose MS35 - Dark Mauve MS34 - Orchid MS41 - Milo . ▪Size Chart▪ • 🍓Mom (Allsize) Lingkar muka ± 26 cm PD ± 90 cm PB ± 110 cm • 🍓Kids Size M Lingkar muka ± 22 cm PD ± 50 cm PB ± 65 cm • Size L Lingkar muka ± 24 cm PD ± 60 cm PB ± 75 cm • Size XL Lingkar muka ± 25 cm PD ± 70 cm PB ± 85 cm . 💰Harga💰 • 🍓Maisha Kids M : Rp 78.000,- L : Rp 88.000,- XL : Rp 95.000,- 🍓Maisha Mom Rp. 112.000,- . ORDER FP : Rumah Dannis Semarang IG : @rumahdannis_uwais  WA / Telegram : 087731731933 PIN : DAA2F04B Line : @exa7084 #newcollection  #uwaishijab  #newarrivals  #hijabsyari  #bergosyari  #uwais  #khimar  #khimarsyari  #comingsoon  #newproduct  #readysoon  #beautiful  #hijabku  #muslimahsyari  #muslimahcantik  #fashion  #fashionmuslim  #fashionmuslimah  #bergokids  #bergopanjang  #distributoruwais  #uwaissemarang  #hijab  #heejab  #banten  #cilegon  #tangerang  #muslimah 

  • 2
  • 0
  • 4 minutes ago

E’clair harga promosi : RM 69 FREE POSTAGE . . Combo 3 pcs cuma RM 165 ja uollss 🥰 . . Btw kalau ada yang risau takut tak ada size untuk geng2 cumil, jangan risau, untuk saiz 2XL - 4XL kena tambah extra RM5 ja hokay ☺ . . Best ka best? Kena book cecepat dengan kak Ayu la 0134254687 kalau rasa takmao gigit jari tengok ja warna yang berkenan dah habeh 😂#bynurhafizah #bynurhafizahcollection #ayucollection #BYAC #blousecantik #blousemurah #blousewanita #blousemuslimah #muslimahattire #OOTD #skirtlabuh #dresscantik #bajupengantin #jubahpengantin #jubahmuslimah #kurungmuslimah #bajumelayuraya #abangsado #kurungraya #jubahraya #newcollection #shahalam  #ganukita #gomoklategomo #pulunkedahpulun #steadybeb 

  • 0
  • 0
  • 4 minutes ago

🍂 El invierno y la nueva colección llegaron a Faustino Iriani. 🌿 Nuevos Mini Set Matero con Termo🌿 🍂modelitos de Diseño. Mini Set Matero con Termo.#newcollection #clasicos #clasic #cueroecologico #mate #setmatero #equipomatero #minisetmateros 

  • 1
  • 0
  • 4 minutes ago

Por ser uma estampa marcante, é comum combinarem a #onça  com branco ou preto. Mas verdade é que combinações de #animalprint  com cores mais fortes como o vermelho ou verde funcionam tão bem quanto, além de trazerem personalidade a produção. Escolha a melhor forma de adquirir nossos produtos: 1- 🌐 Loja virtual cassiamallmann.com.br (link na bio) 2- 📲 WhatsApp (47)99974-2089 (link na bio) 3- 🛍 Loja do Estúdio (endereço na bio) Aqui somos seguros! Os pagamentos a distância são feitos através de link para cartões ou transferência/depósito. Estamos esperando você! 😀 DESPACHAMOS PARA TODO BRASIL 🇧🇷 #consultoriadeimagemeestilo  #estilo  #estilopessoal  #modafeminina  #fashion  #newcollection  #outonoinverno2019  #clothes  #multiplicandolooks  #lookdodia  #trend  #consultoriadeestilo  #consultoriademoda  #consultoriadeimagem  #visagismo  #imagem 

  • 2
  • 0
  • 4 minutes ago

E’clair harga promosi : RM 69 FREE POSTAGE . . Combo 3 pcs cuma RM 165 ja uollss 🥰 . . Btw kalau ada yang risau takut tak ada size untuk geng2 cumil, jangan risau, untuk saiz 2XL - 4XL kena tambah extra RM5 ja hokay ☺ . . Best ka best? Kena book cecepat dengan kak Ayu la 0134254687 kalau rasa takmao gigit jari tengok ja warna yang berkenan dah habeh 😂#bynurhafizah #bynurhafizahcollection #ayucollection #BYAC #blousecantik #blousemurah #blousewanita #blousemuslimah #muslimahattire #OOTD #skirtlabuh #dresscantik #bajupengantin #jubahpengantin #jubahmuslimah #kurungmuslimah #bajumelayuraya #abangsado #kurungraya #jubahraya #newcollection #shahalam  #ganukita #gomoklategomo #pulunkedahpulun #steadybeb 

  • 0
  • 0
  • 5 minutes ago

✨✨MAISHA BERGO✨✨ Jilbab instan keluaran terbaru dari UWAIS HIJAB dengan desain yang lebih simpel dan sporty so pasti bakalan nyaman dan cocok untuk menemani aktivitas harianmu. Kali ini hadir dengan dua varian yaitu HARD PET (menggunakan Pet Busa Foam) dan SOFT PET yg menggunakan desain Antem(anti tembem) yang bakalan bikin muka auto tirus deh🥰😍 . 🎉Tersedia untuk mom and kids • ▪Detail Maisha Bergo▪ • 🍓Material Jersey import premium, adem, dingin, flowy,dan jersey ini adalah jersey terbaik di kelasnya. 🍓Praktis, tinggal slup langsung rapih bisa diajak kemanapun Uwais Lovers beraktivitas 🍓Bisa couple bareng si kecil😍 🍓Terdiri dari 10 pilihan warna • MS01 - Light Grey MS05 - Black MS08 - Dusty Pink MS09 - Navy MS10 - Mocca MS12 - Yoghurt MS25 - Nude Rose MS35 - Dark Mauve MS34 - Orchid MS41 - Milo . ▪Size Chart▪ • 🍓Mom (Allsize) Lingkar muka ± 26 cm PD ± 90 cm PB ± 110 cm • 🍓Kids Size M Lingkar muka ± 22 cm PD ± 50 cm PB ± 65 cm • Size L Lingkar muka ± 24 cm PD ± 60 cm PB ± 75 cm • Size XL Lingkar muka ± 25 cm PD ± 70 cm PB ± 85 cm . 💰Harga💰 • 🍓Maisha Kids M : Rp 78.000,- L : Rp 88.000,- XL : Rp 95.000,- 🍓Maisha Mom Rp. 112.000,- . ORDER FP : Rumah Dannis Semarang IG : @rumahdannis_uwais  WA / Telegram : 087731731933 PIN : DAA2F04B Line : @exa7084 #newcollection  #uwaishijab  #newarrivals  #hijabsyari  #bergosyari  #uwais  #khimar  #khimarsyari  #comingsoon  #newproduct  #readysoon  #beautiful  #hijabku  #muslimahsyari  #muslimahcantik  #fashion  #fashionmuslim  #fashionmuslimah  #bergokids  #bergopanjang  #distributoruwais  #uwaissemarang  #hijab  #heejab  #banten  #cilegon  #tangerang  #muslimah 

  • 3
  • 0
  • 5 minutes ago

✨✨MAISHA BERGO✨✨ Jilbab instan keluaran terbaru dari UWAIS HIJAB dengan desain yang lebih simpel dan sporty so pasti bakalan nyaman dan cocok untuk menemani aktivitas harianmu. Kali ini hadir dengan dua varian yaitu HARD PET (menggunakan Pet Busa Foam) dan SOFT PET yg menggunakan desain Antem(anti tembem) yang bakalan bikin muka auto tirus deh🥰😍 . 🎉Tersedia untuk mom and kids • ▪Detail Maisha Bergo▪ • 🍓Material Jersey import premium, adem, dingin, flowy,dan jersey ini adalah jersey terbaik di kelasnya. 🍓Praktis, tinggal slup langsung rapih bisa diajak kemanapun Uwais Lovers beraktivitas 🍓Bisa couple bareng si kecil😍 🍓Terdiri dari 10 pilihan warna • MS01 - Light Grey MS05 - Black MS08 - Dusty Pink MS09 - Navy MS10 - Mocca MS12 - Yoghurt MS25 - Nude Rose MS35 - Dark Mauve MS34 - Orchid MS41 - Milo . ▪Size Chart▪ • 🍓Mom (Allsize) Lingkar muka ± 26 cm PD ± 90 cm PB ± 110 cm • 🍓Kids Size M Lingkar muka ± 22 cm PD ± 50 cm PB ± 65 cm • Size L Lingkar muka ± 24 cm PD ± 60 cm PB ± 75 cm • Size XL Lingkar muka ± 25 cm PD ± 70 cm PB ± 85 cm . 💰Harga💰 • 🍓Maisha Kids M : Rp 78.000,- L : Rp 88.000,- XL : Rp 95.000,- 🍓Maisha Mom Rp. 112.000,- . ORDER FP : Rumah Dannis Semarang IG : @rumahdannis_uwais  WA / Telegram : 087731731933 PIN : DAA2F04B Line : @exa7084 #newcollection  #uwaishijab  #newarrivals  #hijabsyari  #bergosyari  #uwais  #khimar  #khimarsyari  #comingsoon  #newproduct  #readysoon  #beautiful  #hijabku  #muslimahsyari  #muslimahcantik  #fashion  #fashionmuslim  #fashionmuslimah  #bergokids  #bergopanjang  #distributoruwais  #uwaissemarang  #hijab  #heejab  #banten  #cilegon  #tangerang  #muslimah 

  • 2
  • 0
  • 5 minutes ago

E’clair harga promosi : RM 69 FREE POSTAGE . . Combo 3 pcs cuma RM 165 ja uollss 🥰 . . Btw kalau ada yang risau takut tak ada size untuk geng2 cumil, jangan risau, untuk saiz 2XL - 4XL kena tambah extra RM5 ja hokay ☺ . . Best ka best? Kena book cecepat dengan kak Ayu la 0134254687 kalau rasa takmao gigit jari tengok ja warna yang berkenan dah habeh 😂#bynurhafizah #bynurhafizahcollection #ayucollection #BYAC #blousecantik #blousemurah #blousewanita #blousemuslimah #muslimahattire #OOTD #skirtlabuh #dresscantik #bajupengantin #jubahpengantin #jubahmuslimah #kurungmuslimah #bajumelayuraya #abangsado #kurungraya #jubahraya #newcollection #shahalam  #ganukita #gomoklategomo #pulunkedahpulun #steadybeb 

  • 0
  • 0
  • 6 minutes ago

Desde Australia te traemos lo mejor para este regreso a clases! Coleccion under the sea completa, ver próximos posts...#snackcontainers  #backtoschool  #underthesea  #newcollection  #newarrivals  #kids  #boys  #girls 

  • 1
  • 0
  • 6 minutes ago

PO-White Blouse Kelinci Tee @42.000  Bahan babyterry fit to L.. Mau curcol sama admin? Boleh DM atau WA 085 335 237 997 Berkunjung langsung? Di timur pertigaan adipura, Jl. Gajahmada gg. Cokro no.19 Kota Bojonegoro ______________________________________________#cepueksis  #bloraupdate  #muademak #demakhariini  #instastyle  #instamood #ikutcarakita  #outfits  #ootdfashion  #sundayfunday  #newcollection  #kidsjamannow #janganlupabahagia  #bisnismudah  #follow4followback  #lamonganpopuler  #mahasiswamalang  #malanghits  #mojokertohits  #socialmedia  #reading  #recipe #modeon  #lifestyle  #photoshoot  #landscape  #potrait  #socialmedia 

  • 1
  • 1
  • 6 minutes ago

Llegaron nuevas hermosuras 🧜🏻‍♀️🌟 Nuevos colores🙌🏻 Que te parece? Muy increíble, no ? La nueva colección te dejará sin palabras Amamossss los inicios de semana porque traemos nueva colección ⭐️ Y está INCREÍBLE😱 Que si traemos lo más lindo del mundo? Obvioooo y tú qué opinas?⭐️ Por ti & para ti todo🔝 Quieres algo? Solo visítanos en Bogota( fontibon)🤩 & si estás en otra ciudad 😱 Pide lo que quieras dando click en el link de nuestro perfil🦋 Te sorprenderás al conocer la tienda más linda de Fontibon 🤩🌟✨😱#accesoriosibiza  #hayuelos  #tutiendaenfontibon  #hayueloscc  #lamejortiendaenfontibon  #multiplazacc  ⭐️💥🔥 📍✨T E E S P E R A M O S ⭐️ ⭐️Calle 19 #  100-52 frente entrada 2 C.C. Fiesta fontibón 👀REVISA NUESTRAS HISTORIAS 🛵domicilios contra entrega #bogota  📦 Envíos nacionales✈️ #colombia  Lunes/sábados 🕘9:00am☀️8:20pm Domingo/festivos🕘9:00am☀️7:20pm#ibiza  #diseño  #estilo  #dreams  #hechoconamor  #women  #bogota  #colombia  #beauty  #pink  #black  #colors  #tennis  #tenis  #flowers  #vintage  #photooftheday  #nuevacolección  #newcollection  #original  #ch  #michaelkors  #mk 

  • 1
  • 0
  • 7 minutes ago

Girl Power ♟ja disponível em nosso site 🔥😎 New Arrivals 🖤⚜️ // Nova Coleção já disponivel no site COMPRE AGORA // SHOP NOW #resiliencia  #resilience  #jogger  Entregamos para todo o Brasil // Link em azul na bio ⚡️⚡️⚡️ #lifestyle  #goodvibes  #essentials  #collection  #style  #fashion  #vibes  #staytuned  #summer  #summervibes  its On 🔥 #bomdia  #instagram  #instagood  #photooftheday  #lookbook  #ink  #tattoo  #inked  #tattoos  #lifestyle  #inklife  // #goodmorning  #newcollection  #2019  #streetwear  #streetstyle  #bw  🖤 // ⚔️ ITS ON — CLIC E COMPRE NA FOTO 👌🏼 @mikalmeida_ 

  • 17
  • 0
  • 7 minutes ago

Música desse dia: "Você não sabe o quanto eu caminhei, pra chegar até aquiii 🎵🎶🎤, percorri milhas e milhas 😂😂😂"... Somos muito gratas aos nossos queridos amigos que nos recomendaram essa trilha, eles só esqueceram um pequeno detalhe, que "só trilha dura em torno de 1:30 hs." Mas da estação de trem de Bray até a chegada a cidade de Greystones levamos cerca de 3 horas, considerando que paramos em torno de 30 minutinhos para tirarmos fotos, o fato é que ficamos bem cansadinhas, mas valeu demaiiiiiiissssss... Se você pretende fazer essa trilha, prepare bem seus pézinhos, pois terá que usá-los com veemência 🤣👣😂! Ao chegarmos em Greystones, conhecemos um pouco do centro da cidade, cansadas e deslumbradas com o charme da cidade, acabei praticamente não fotografando lá, mas eu super recomendo essa trip, pois é muito charmosa e com muita variedade de lugares super atraentes, principalmente bons restaurantes e bistrôs. É interessante saber que a cidade leva esse nome devido a uma grande área de pedras que se estende para o mar. Antes da chegada da linha férrea, Greystones era uma pequena vila de pesca com um total de sete famílias, todos empregados na pescaria. Um pequeno pier foi construído no norte da cidade para encorajar a indústria pesqueira, o recorde de população nessa cidade em 1851 era de 93 habitantes, com a vinda da linha férrea para Greystones, entre 1854 e 1856, a cidade alcançou facilmente uma posição muito avançada em termos de desenvolvimento... #modafeminina  #trend  #trendalert  #kahfernandez  #kahfernandezboutique  #newcollection  #fashion  #fashionista  #musthave  #keyitem  #style  #lookdodia  #essepe  #summertimehappiness  #bemmaisquemoda  #brooklin  #berrini  #cidademonçoes  #chacarasantoantonio  #morumbi  #altodaboavista  #chacaraflora  #granjajulieta  #europa  #gratidao  #dublin  #irlanda  #bray  #greystones 

  • 2
  • 0
  • 7 minutes ago

Подчеркивая вашу красоту и элегантность, наши модели приобретают особенный смысл❤️ . Напоминаем! . Скидки на все от -40% до -70%❗️ . До встречи в наших магазинах по адресам: ________________________________________ ELIS: Иркутск: 🔹️ул. Советская 35 🔹️МТРК «Сильвер Молл», 2 этаж . Ангарск: 🔹️ул. Ленина 36 . LALIS: Иркутск: 🔹ул. Грязнова 1( вход с Карла Маркса) .#elis  #элис  #элисиркутск  #elis_irk  #elisangarsk  #elis_irkutsk  #elisirkutsk  #fashion  #шопинг  #newcollection  #style  #fashionblog  #trends  #мода  #стиль  #mylooktoday  #элисангарск  #silvermall  #иркутск  #ангарск  #сильвермоллиркутск  #базовыйгардероб  #одеждадляофиса  #любимоеплатье  #пальтомечты  #одеждаиркутск  #одеждаангарск  #lalis  #lalisirkutsk  #большиеразмерыиркутск 

  • 2
  • 0
  • 8 minutes ago

Fragile yet beautiful, lilies make the most beautiful floral arrangement! . Product Code : Fresh Roses .#theroseaffair  #lilies  #newcollection  #happiness  #love  #flowers  #gift  #birthday  #anniversary 

  • 7
  • 0
  • 8 minutes ago

🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹 @yesmoda_fashion @yes_discount #yesmoda_fashion #newcollection #madeinitaly #style #dnepr #fashion #ss19 #musthave #shoponline 

  • 4
  • 0
  • 8 minutes ago

🦄🐱Simplemente hermosaa🐱🦄 Ya disponibles ⭐️💫 Que esperas para venir por la tuya 🙋‍♀️ No esperes a que se agoten 💎Pocas unidades $20.000 La nueva colección te dejará sin palabras Amamossss los inicios de semana porque traemos nueva colección ⭐️ Y está INCREÍBLE😱 Que si traemos lo más lindo del mundo? Obvioooo y tú qué opinas?⭐️ Por ti & para ti todo🔝 Quieres algo? Solo visítanos en Bogota( fontibon)🤩 & si estás en otra ciudad 😱 Pide lo que quieras dando click en el link de nuestro perfil🦋 Te sorprenderás al conocer la tienda más linda de Fontibon 🤩🌟✨😱#accesoriosibiza  #hayuelos  #tutiendaenfontibon  #hayueloscc  #lamejortiendaenfontibon  #multiplazacc  ⭐️💥🔥 📍✨T E E S P E R A M O S ⭐️ ⭐️Calle 19 #  100-52 frente entrada 2 C.C. Fiesta fontibón 👀REVISA NUESTRAS HISTORIAS 🛵domicilios contra entrega #bogota  📦 Envíos nacionales✈️ #colombia  Lunes/sábados 🕘9:00am☀️8:20pm Domingo/festivos🕘9:00am☀️7:20pm#ibiza  #diseño  #estilo  #dreams  #hechoconamor  #women  #bogota  #colombia  #beauty  #pink  #black  #colors  #tennis  #tenis  #flowers  #vintage  #photooftheday  #nuevacolección  #newcollection  #original  #ch  #michaelkors  #mk 

  • 1
  • 0
  • 9 minutes ago

Dá para ver em algumas fotos de ruínas, que eram da casa do Lord Meath, onde havia um portão de pedágio onde era cobrado 1 penny para a ultrapassagem, exceto às sextas-feiras quando permanecia fechado e reservado para uso próprio do Lord Meath, logo à frente das ruínas existia uma área chamada de Brandy Hole, onde havia uma caverna usada pelos contrabandistas. A caverna era imensa, com sua entrada no nível do mar e com um túnel que ia até o topo do Bray Head. Conhaque, chá, gim, seda e vinho eram contrabandeados da França. O plano era, com a escuridão da noite ou cobertos por um clima nebuloso, transportar as mercadorias contrabandeadas e embarcá-las com as cargas legítimas para Dublin ou para outro porto e, assim, ludibriar as autoridades fiscais. A caverna foi destruída quando a linha férrea foi construída.#modafeminina  #trend  #trendalert  #kahfernandez  #kahfernandezboutique  #newcollection  #fashion  #fashionista  #musthave  #keyitem  #style  #lookdodia  #essepe  #summertimehappiness  #bemmaisquemoda  #brooklin  #berrini  #cidademonçoes  #chacarasantoantonio  #morumbi  #altodaboavista  #chacaraflora  #granjajulieta  #europa  #gratidao  #dublin  #irlanda  #bray  #greystones 

  • 0
  • 0
  • 9 minutes ago

Rp 260Rb Wa 082231834328 Kualitas: Semi Premium Size: 27x12x30cm (LF) Berat: 1 Kilogram Variant: Red, Black, Yellow, Damier, Coffee, Brown Bahan: Leather Kualitas Jamin Bagus Stok Rebutan #tasbatam #tasbrandad #supliertasimportbatam #supliertasbatam #sepatuimportbatam #sepatubrandadbatam #sepatubatambrandad #dompetbatam #kacamatabatam #newcollection #tassepatubatam #dompetkacamatabatam #tasbatamnewcollection #tassepatulennybulain55 

  • 0
  • 0
  • 9 minutes ago

Ace kita tengok sikit apa yang best pasai E'clair kali ni ✨😋👇🏻 . . ✅como crepe + chiffon ✅hiasan pearl - (bukan jahitan - mengunakan klip , lebih tahan lama dan kemas) ✅cutting kebaya loose ✅bf friendly wudhu friendly ✅poket kiri dan kanan . . . Hoho! Tak mao lagi ka hampa? Dah la postage FREE, RM 69 ja kotttt untuk sehelai 😍😘 ws k.ayu 0134254687 cepat2 tao#bynurhafizah #bynurhafizahcollection #ayucollection #BYAC #blousecantik #blousemurah #blousewanita #blousemuslimah #muslimahattire #OOTD #skirtlabuh #dresscantik #bajupengantin #jubahpengantin #jubahmuslimah #kurungmuslimah #bajumelayuraya #abangsado #kurungraya #jubahraya #newcollection #shahalam  #ganukita #ukm #usm #uum #unimap 

  • 0
  • 0
  • 9 minutes ago

▫️4800 ▫️Р-р 44-46 ▫️ ___________________________________ Благодарю Вас за Ваши ❤️ Так Вы всегда будете видеть наши новинки и акции Все вопросы по ☎️ 89625018824 Работаем Пн.-пт с 12 до 19 Сб.-вс с 12 до 17 Ул. Дикопольцева 26, офис 20, 1-й этаж ———————————————#бренды  #одежда  #shoppingkhv  #хабмама  #хабаровск  #владивосток  #сахалин  #newcollection  #обувь  #одежда  #сумки  #дальнийвосток  #новаяколлекция  #камчатка 

  • 7
  • 0
  • 10 minutes ago

Ace kita tengok sikit apa yang best pasai E'clair kali ni ✨😋👇🏻 . . ✅como crepe + chiffon ✅hiasan pearl - (bukan jahitan - mengunakan klip , lebih tahan lama dan kemas) ✅cutting kebaya loose ✅bf friendly wudhu friendly ✅poket kiri dan kanan . . . Hoho! Tak mao lagi ka hampa? Dah la postage FREE, RM 69 ja kotttt untuk sehelai 😍😘 ws k.ayu 0134254687 cepat2 tao#bynurhafizah #bynurhafizahcollection #ayucollection #BYAC #blousecantik #blousemurah #blousewanita #blousemuslimah #muslimahattire #OOTD #skirtlabuh #dresscantik #bajupengantin #jubahpengantin #jubahmuslimah #kurungmuslimah #bajumelayuraya #abangsado #kurungraya #jubahraya #newcollection #shahalam  #ganukita #ukm #usm #uum #unimap 

  • 0
  • 0
  • 10 minutes ago
  • 1
  • 0
  • 10 minutes ago

Ace kita tengok sikit apa yang best pasai E'clair kali ni ✨😋👇🏻 . . ✅como crepe + chiffon ✅hiasan pearl - (bukan jahitan - mengunakan klip , lebih tahan lama dan kemas) ✅cutting kebaya loose ✅bf friendly wudhu friendly ✅poket kiri dan kanan . . . Hoho! Tak mao lagi ka hampa? Dah la postage FREE, RM 69 ja kotttt untuk sehelai 😍😘 ws k.ayu 0134254687 cepat2 tao#bynurhafizah #bynurhafizahcollection #ayucollection #BYAC #blousecantik #blousemurah #blousewanita #blousemuslimah #muslimahattire #OOTD #skirtlabuh #dresscantik #bajupengantin #jubahpengantin #jubahmuslimah #kurungmuslimah #bajumelayuraya #abangsado #kurungraya #jubahraya #newcollection #shahalam  #ganukita #ukm #usm #uum #unimap 

  • 1
  • 0
  • 11 minutes ago

Cliff Walk - Uma trilha de Bray a Greystones Debaixo de um lindo céu azul e ensolarado, porém, em um dia muito frio, pegamos um trem de Dublin para Bray, para realizarmos uma trilha de 6,2 km. de caminhada até Greystones. Minha primeira foto está bem estranha, mas, gosto de mostrar os bastidores da viagem também 😂😂😂, por recomendações "médicas", estou tendo que me aquecer bem...A minha amiga e dra. @julianaaraujo  😂😂😂, mandou eu cobrir tudo e deixar só o olho pra fora, se não quisesse que meu nariz necrosasse 😮😬🤧☹. Parece engraçado né? Mas, é sério também...Na minha primeira semana aqui na Irlanda peguei o ápice do frio, que é intensificado pelo vento, a coisa mais difícil aqui é tirar uma foto com o cabelo arrumado, até desencanei e estou postando várias fotos descabelada mesmo. A sensação térmica daqui é sempre muito mais baixa do que a indicada pelos termômetros, nessa situação, meu nariz acabou ficando muito machucado, mas enfim, agora já estou me cuidando direitinho e me aquecendo sempre, deixando somente "os 👀 pra fora"... Essa trilha tem uma história legal pra contar, ela foi construída durante a construção da linha férrea a fim de permitir a circulação dos homens e equipamentos, já a linha férrea foi construída entre 1847 e 1856.#modafeminina  #trend  #trendalert  #kahfernandez  #kahfernandezboutique  #newcollection  #fashion  #fashionista  #musthave  #keyitem  #style  #lookdodia  #essepe  #summertimehappiness  #bemmaisquemoda  #brooklin  #berrini  #cidademonçoes  #chacarasantoantonio  #morumbi  #altodaboavista  #chacaraflora  #granjajulieta  #europa  #gratidao  #dublin  #irlanda  #bray  #greystones 

  • 0
  • 0
  • 12 minutes ago

🍂 El invierno y la nueva colección llegaron a Faustino Iriani. 🌿 Nuevos Box Matero Chico 1 Lata🌿 🍂modelitos de Diseño. Box Matero Chico 1 Lata #newcollection #clasicos #clasic #cueroecologico #mate #setmatero #equipomatero #boxmateros 

  • 2
  • 0
  • 12 minutes ago

🍂 El invierno y la nueva colección llegaron a Faustino Iriani. 🌿 Nuevos Box Matero Chico 1 Lata🌿 🍂modelitos de Diseño. Box Matero Chico 1 Lata #newcollection #clasicos #clasic #cueroecologico #mate #setmatero #equipomatero #boxmateros 

  • 1
  • 0
  • 13 minutes ago

Sweety pink day whit my lovely girl ☺️💕 .#MinisizeMeถ ักทอด้วยใจสวมใส่ด้วยรัก#Minisizemeใส ่ใจทุกสัมผัสลูกน้อย #เส ื้อผ้าฝ้ายธรรมชาตินุ่มสบายผิว#ร ักษ์โลก #ออร ์แกนิค#ครอบคร ัวรักษ์โลก#Thaicottonverycool  #cotton #AntiBacteria  #NaturalDyed #NewCollection  #MinisizeMe 

  • 1
  • 0
  • 13 minutes ago

🍂 El invierno y la nueva colección llegaron a Faustino Iriani. 🌿 Nuevos Box Matero Chico 1 Lata🌿 🍂modelitos de Diseño. Box Matero Chico 1 Lata #newcollection #clasicos #clasic #cueroecologico #mate #setmatero #equipomatero #boxmateros 

  • 1
  • 0
  • 13 minutes ago

Our new collection of notebooks is here It's inspired by the intricate tattoos of Konyak Tribe of Nagaland. The Konyak Tribe is known for its notable cultural and traditional tattoos; these markings symbolise and represent manifestation of their lives, be it birth, victory, transition, or status The Konyak collection notebook covers are screen printed and hand bound by local artisans, thus preserving the traditional technique of book making These notebooks come in a set of three - Plain, Ruled and Grid, 60 pages each with 100 GSM Bond Paper#NESTbyArpitAgarwal  #NewCollection #NEindia  #NorthEastIndia  #Nagaland  #Konyak  #Tattoo  #Traditional  #Techniques  #Pattern  #Tessellation  #ScreenPrint  #HandBound  #KraftPaper  #ShotonOnePlus7  #MadeinIndia  #KonyakCollection 

  • 11
  • 2
  • 13 minutes ago

Rp 230Rb Wa 082231834328 LOAFERS SHOES 233-9 INSOLE (LF) SIZE 35 : 22,5CM SIZE 36 : 23CM SIZE 37 : 23,5CM SIZE 38 : 24CM SIZE 39 : 24,5CM SIZE 40 : 25CM SIZE 41 : 25,5CM HEEL : 2,5CM KUALITAS : SEMPREM BAHAN : LEATHER BERAT : 0,5KG COLOUR : BLACK/GREEN/GRAY/PINK/KHAKI VERY COMFY#tasbatam #tasbrandad #supliertasimportbatam #supliertasbatam #sepatuimportbatam #sepatubrandadbatam #sepatubatambrandad #dompetbatam #kacamatabatam #newcollection #tassepatubatam #dompetkacamatabatam #tasbatamnewcollection #tassepatulennybulain55 

  • 0
  • 0
  • 14 minutes ago

Bring a sense of comfort and style to your favorite seating space with Rocco Chesterfield Sofa and chair by TA Studio collection. . Rocco Chesterfield Sofa - Tufted Back and Arms, Triple Loose Cushion Seat with Three Throw Pillows, Nailhead Decoration to Relief Arm / Buttoned Seatrail, Raised on Turned Tapering Legs. Size : W 245.1 x D 99.7 x H 77.5 cm. Seat height: 52.7 cm. . Rocco Chesterfield Chair - Tufted Back and Arms, Loose Cushion Seat with Throw Pillow, Nailhead Decoration to Relief Arm, Buttoned Seatrail, Raised on Turned Tapering Legs. Size : W 106.7 x D 99.7 x H 77.5 cm. Seat height: 53 cm. . . For Further Information, please visit our showroom at Da Vinci Tower, Jl. Jendral Sudirman kav 12, Jakarta Pusat. Or call us at 021 -5795 2222. . . /www.davinciasia.com/ . .#TAstudio  #TAstudiocollection  #theo  #theoalex  #theodorealexander  #theodorealexandercollection  #newcollection  #ta  #davinci  #davincitower  #davincifurniture  #furniture  #design  #interior  #interiordesign  #designer  #homeliving  #homedecor  #homestyle  #modern  #contemporer  #jakarta  #sudirman  #indonesia  #asia 

  • 4
  • 0
  • 14 minutes ago

🌸 HARGA Rp.170.000 . 🌸 Subsidi ongkir Rp.10.000 (s&k berlaku) . 🌸 Keterangan Bahan & Ukuran produk sudah tertera digambar . 🌸Tanya, Order / Join Reseller hubungi : . 👉WA :0811 2644 591👈 👉WA :0857 0201 0056👈 . Follow IG utama aimee_jumbo_collection untuk mendapatkan koleksi terbaru dengan kualitas terbaik yang selalu di update setiap harinya. . .#khimarbranded  #kerudungsyari  #blousesimple  #kebayabrukat  #setelanimport  #phasmina  #serbamurah  #babyterry  #pants  #topbatik  #jilbab  #newcollection 

  • 0
  • 0
  • 14 minutes ago

🍂 El invierno y la nueva colección llegaron a Faustino Iriani. 🌿 Nuevos Box Matero Grande 1 Lata🌿 🍂modelitos de Diseño. Box Matero Grande 1 Lata #newcollection #clasicos #clasic #cueroecologico #mate #setmatero #equipomatero #boxmateros 

  • 2
  • 0
  • 14 minutes ago

🍂 El invierno y la nueva colección llegaron a Faustino Iriani. 🌿 Nuevos Box Matero Grande 1 Lata🌿 🍂modelitos de Diseño. Box Matero Grande 1 Lata #newcollection #clasicos #clasic #cueroecologico #mate #setmatero #equipomatero #boxmateros 

  • 1
  • 0
  • 14 minutes ago
  • 5
  • 0
  • 14 minutes ago

Nuevos colores🙌🏻 Que te parece? Muy increíble, no ? La nueva colección te dejará sin palabras Amamossss los inicios de semana porque traemos nueva colección ⭐️ Y está INCREÍBLE😱 Que si traemos lo más lindo del mundo? Obvioooo y tú qué opinas?⭐️ Por ti & para ti todo🔝 Quieres algo? Solo visítanos en Bogota( fontibon)🤩 & si estás en otra ciudad 😱 Pide lo que quieras dando click en el link de nuestro perfil🦋 Te sorprenderás al conocer la tienda más linda de Fontibon 🤩🌟✨😱#accesoriosibiza  #hayuelos  #tutiendaenfontibon  #hayueloscc  #lamejortiendaenfontibon  #multiplazacc  ⭐️💥🔥 📍✨T E E S P E R A M O S ⭐️ ⭐️Calle 19 #  100-52 frente entrada 2 C.C. Fiesta fontibón 👀REVISA NUESTRAS HISTORIAS 🛵domicilios contra entrega #bogota  📦 Envíos nacionales✈️ #colombia  Lunes/sábados 🕘9:00am☀️8:20pm Domingo/festivos🕘9:00am☀️7:20pm#ibiza  #diseño  #estilo  #dreams  #hechoconamor  #women  #bogota  #colombia  #beauty  #pink  #black  #colors  #tennis  #tenis  #flowers  #vintage  #photooftheday  #nuevacolección  #newcollection  #original  #ch  #michaelkors  #mk 

  • 2
  • 1
  • 16 minutes ago

What's your Favorite color?? Are you a bag Lover Then dont forget to check miss the recent collections of @lavieworld  . . . .#laviefashionsquad #loveforlavie #Lavie ×Nishi#newcollection # 

  • 69
  • 1
  • 16 minutes ago

Если душа требует обновок🛍🛍🛍 – прислушайтесь и отправляйтесь в➡️ @canneskzcom  🔴 Kaspi  red. 👗СКИДКИ -30% на всю женскую одежду и летние сумки 👝👛👜 👡 🛍СКИДКИ -30% на летнюю обувь босоножки, сандалии и шлепки. 👼В Канны Kids СКИДКИ -30% на ВСЁ, на летнюю обувь -50%. ❄СКИДКИ -50%на зимнюю одежду и обувь 🏋️‍♀️В Канны Sport СКИДКИ -50% на ВСЁ. ____________________________________ 🏩Мы находимся проспект Кунаева 31А 🎀Работаем с 10:00-20:00 без выходных❗️без перерывов❗ 🎀Отправляем в другие города📦🚂✈️ 🎀По всем вопросам в direct, What'sApp📲 +77075606272 🌐 www:canneskz.com Instagram:↙️@canneskzcom @cannes.shym #женская  #обувь  #моднаяобувь  #кроссовки  #новаяколлекция2019 #стильнаяодежда   #стильныевещи  #стильные  # 👗 #стильномодномолодежно  #стильныйобраз  #стильномодно #ботильоны  #туфли  #новаяколлекция  #fashion  #instafashion  #newcollection  #2019  #новаяколлекция  #канны  #шымкент  #shoes  #clothes  #stylish  #cannes2019 

  • 12
  • 1
  • 17 minutes ago

Rise and shine! It is a good day to have a good day, don't you think? #nooboo  #organic  #amsterdam  #bamboo  #newbamboo  #newcollection  #color  #happy  #peoplefriendly 

  • 0
  • 0
  • 17 minutes ago

🔻Summer Collection ‘19🔻 🚚Consegne a domicilio su Roma e Spedizioni ✈️ in tutta Italia🇮🇹 / Europa. 🔴Info e Ordini by DIRECT - WHATSAPP. ☎: 393/0085707 ( Phone ) 📲: 329/2489166(Whatsapp) ..........🔸 Jewel Hair Clip 🔸..........

  • 8
  • 1
  • 9 hours ago

🔻Summer Collection ‘19🔻 🚚Consegne a domicilio su Roma e Spedizioni ✈️ in tutta Italia🇮🇹 / Europa. 🔴Info e Ordini by DIRECT - WHATSAPP. ☎: 393/0085707 ( Phone ) 📲: 329/2489166(Whatsapp) ..........🔸 EARRINGS 🔸..........

  • 6
  • 1
  • 9 hours ago

✨✨MAISHA BERGO✨✨ Jilbab instan keluaran terbaru dari UWAIS HIJAB dengan desain yang lebih simpel dan sporty so pasti bakalan nyaman dan cocok untuk menemani aktivitas harianmu. Kali ini hadir dengan dua varian yaitu HARD PET (menggunakan Pet Busa Foam) dan SOFT PET yg menggunakan desain Antem(anti tembem) yang bakalan bikin muka auto tirus deh🥰😍 . 🎉Tersedia untuk mom and kids • ▪Detail Maisha Bergo▪ • 🍓Material Jersey import premium, adem, dingin, flowy,dan jersey ini adalah jersey terbaik di kelasnya. 🍓Praktis, tinggal slup langsung rapih bisa diajak kemanapun Uwais Lovers beraktivitas 🍓Bisa couple bareng si kecil😍 🍓Terdiri dari 10 pilihan warna • MS01 - Light Grey MS05 - Black MS08 - Dusty Pink MS09 - Navy MS10 - Mocca MS12 - Yoghurt MS25 - Nude Rose MS35 - Dark Mauve MS34 - Orchid MS41 - Milo . ▪Size Chart▪ • 🍓Mom (Allsize) Lingkar muka ± 26 cm PD ± 90 cm PB ± 110 cm • 🍓Kids Size M Lingkar muka ± 22 cm PD ± 50 cm PB ± 65 cm • Size L Lingkar muka ± 24 cm PD ± 60 cm PB ± 75 cm • Size XL Lingkar muka ± 25 cm PD ± 70 cm PB ± 85 cm . 💰Harga💰 • 🍓Maisha Kids M : Rp 78.000,- L : Rp 88.000,- XL : Rp 95.000,- 🍓Maisha Mom Rp. 112.000,- . ORDER FP : Rumah Dannis Semarang IG : @rumahdannis_uwais  WA / Telegram : 087731731933 PIN : DAA2F04B Line : @exa7084 #newcollection  #uwaishijab  #newarrivals  #hijabsyari  #bergosyari  #uwais  #khimar  #khimarsyari  #comingsoon  #newproduct  #readysoon  #beautiful  #hijabku  #muslimahsyari  #muslimahcantik  #fashion  #fashionmuslim  #fashionmuslimah  #bergokids  #bergopanjang  #distributoruwais  #uwaissemarang  #hijab  #heejab  #banten  #cilegon  #tangerang  #muslimah 

  • 3
  • 0
  • 22 hours ago