Top Posts

* — ✰→ follow @bodycarethreads  for more ✰ — ✰→ click the link in my bio ✰ — ✰→ give credit if you repost ✰ ———— ✰→ everyone is different! what works for others may not work for you ✰ —— ✰→ tags:#selfcare  #tips  #beautyinfulencer  #highlighter  #advice  #selflove  #beauty  #makeup  #selfcaretips  #skincaretips  #haircare  #thread  #twitter  #love  #healthandbeauty  #acnetips  #instagram  #clearskin  #skincare  #routine  #skincarerountine  #hack  #hacks  #summer  #frizzyhair  #vsco  #explore 

  • 8,231
  • 393
  • 6 hours ago

💖💖 an older picture of our glosses! some twist pens have been restocked and a full restock is going to be done around next week with brand new flavors😇 hopefully i can get an exact date for you guys! ✨ meanwhile Glossmeout.com has some great options to choose from 💘😋

  • 1,722
  • 23
  • 8 hours ago

Summer may be over, but you still need to stay hydrated. C-Rush Brightening Gel Crème provides 24-hours of hydration to keep your skin moist 💦 Who else is loving this moisturizer in the transitioning months?

  • 1,051
  • 22
  • 3 hours ago

True or no? Follow me @babvquote  & @babvthread  for more ◡̈ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Credit/inspired: @ohteens  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ comment “🦋” if viewing from explore page ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ NO SELF PROMO ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Tags(ignore) •#nichememe  #threads  #clearskin  #skincareroutine  #selfcarethreads  #selflove  #thread  #tumbler  #beauty  #fashion  #selfies  #skincare  #selfcare  #selflove  #selfcaresis  #selfcarematters  #selfcareaccount  #threadaccount  #selfcarehacks  #meme  #hitsblunt  #dankmemes  #stupidmemes  #loveyourself  #lifehacks  #todayskidswillneverknow  #tips  #comment  #confessions 

  • 2,907
  • 32
  • 5 hours ago

Get this super soft and cozy Reversible Sweatshirt Blanket for 50% OFF + FREE Worldwide Shipping! Next 12 hours Only. 👉Link in Bio @NoveltySupply  👉Link in Bio @NoveltySupply  • Tag that person ♥️ . . . . .#lifestyle  #selflove  #skincare  #natural  #love  #health  #success  #meditation  #organic  #happy  #fashion  #goals  #mindset  #selfcare  #vegan  #goodvibes  #positivity  #inspiration  #happiness  #life  #mindfulness  #photography  #motivation  #positivevibes  #loveyourself  #beauty  #wellness  #beautiful  #fitness  #quotes 

  • 2,424
  • 315
  • 10 hours ago
  • 4,723
  • 42
  • 4 hours ago

Incredible 😻 Credit @jessamarie37  ⁣ Follow us @stylestutorial  for more tips and tutorials 💅🏻

  • 2,627
  • 29
  • 9 hours ago
  • 1,273
  • 11
  • 3 hours ago

Recent Posts

🌷SKAO-72 NASA 🌷 (Serbuk kedelai alami organik)... Minuman kesehatan untuk MENAMBAH BERAT BADAN. Aman dikonsumsi anak-anak hingga dewasa. Busui juga boleh ya.... Ingin Tubuh Berisi dan Montok..?? Konsumsi SKAO NASA aja Guys👍😍 Dapat testi dari SKAO ... Jangan bilang nggak cocok dulu kalo masih 1 dos ... Kalo cuma habis 1 bukan perawatan tapi percobaan... Kalo mau hasil maksimal harus rutin komsumsinya ya Bun.... Ada pun manfaat di dalamnya antara lain : ✅ Menutrisi dan menyehatkan organ jantung, paru, hati, saraf otak dan lain sebagainya ✅ Mengobati masalah kanker ✅ Mengatasi penyakit maag ✅ Meregenerasi sel ✅ Mengurangi kadar kolesterol darah ✅ Meningkatkan kecerdasan. ✅ Menambah berat badan dan menjaga daya tahan tubuh Info pemesanan Minat??Silahkan klik link 👉 http://wa.me/6282187155215#Ptnaturalnusantara #Produkkesehatanherbal #Produkkecantikanherbal #PupukAgro #Nasasulawesi #Nasasulawesitengah #NasaPalu #Nasaternate #NasaGorontalo #NasaMakasar #NasaSamarinda #NasaPapua #NasaLuwuk #skincare #perawatan #wanita #wajahglowing #keputihan #penggemuk #herbal  Ig:Shopnasa_luwuk

  • 0
  • 0
  • 16 seconds ago

. . Cara pake minyak bulus, oleskan rutin 2x sehari sambil diurut bentar melingkar arah keatas 3-5 menit. Bagian puting tidak usah yaa. Diamkan minimal 30 menit kemudian bilas sampai bersih 😊 untuk hasil lebih maksimal, pakai sbelum tidur dan biarkan sampai pagi, baru di bilas 😊 . . . . . 𝙄𝙣𝙛𝙤 𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧/𝙛𝙧𝙚𝙚 𝙠𝙤𝙣𝙨𝙪𝙡𝙩𝙖𝙨𝙞 : 𝙒𝘼 : 0857-8492-6890 𝙄𝙂 : @majakanirazie_  . .#ootd  #fashion  #hijab  #hijabers  #photography  #travel  #ootdhijab  #tutorialhijab  #hijabfashion  #hijabstyle  #hijabstyle  #majakanikanza  #ootdfashion  #ootdindo  #model  #wanita  #majakani  #herbalife  #skincare  #ootdkondangan  #promo  #islamicquotes  #ootdfashion  #ootdhijabindo  #skincare  #minyakbulus  #majakanirazie  #follow4followback  #ootdhijab  #quotes  #likeforlikes 

  • 1
  • 0
  • 16 seconds ago

DAH KENAPA MEKAP PULAKKK 😆 . . "Alaaa mekap boleh la lawo." Memang testimoni seorang MUA tau. MUA tu maksudnya make up retiss. . . Hahh tu dia bagi satu muka togel tanpa mekap dan satu lagi muka mekap sesaiyunk 😱 . . Speechless sangat kansss. Dahsyat la kerja WDTA ni. Tanpa mekap muka bersih flawless. Walhal sis ni tak pakai langsung mana2 skincare. Aisyhhhh dah de iras Ratu Cantik Russian tu pulakk kenssss hehehe. . . Owh ya sebelum terlupa, WDTA memang ada agen booster yang akan buatkan make up kita glowing even kita guna bedak powder sahaja. Bila bercampur make up memang superb glowingla jadiknya. . . Lagikkk bestnya WDTA ni dia akan jadi booster kepada skincare atau supplement yang kita ambil supaya kesan lebih optima mempercepatkan zat2 khasiat sesuatu produk diserap. Janji bukan produk yang de kandungan merkuri ya. Hati2. . . Ini salah satu ciri WDTA ni selamat dan suci. Sebab tak mudaratkan badan dan wajah malah makin membantu masalah dalaman untuk singkirkan racun ataupun toksin dengan kandungan bahan wdta yang superb awesome. WDTA ada pengesahan KKM dan sijil halal JAKIM tau. . . Jadikkkk hilangkan segala kemusykilanmu itu. Sebab tu akak jatuh cinta namateyyyy dengan WDTA krim susuk moden lagi halal ni. . . Apa tunggu lagikkk. Amohh cepat wassap lekaihh. Hilangkan segala racun dalam badan tu sebelum ianya menuakan dan memudaratkan kesihatan anda. Ehh haha betul la. Bertindak sekarang wahai bakal jelitawan . . Berminat nak tahu lebih lanjut? . . 📲 0105494796 📲 0105494796 📲 0105494796 . .#krimsusukmoden  #womendesiree  #womendesireetripleadvance  #awetmuda  #sayajual  #autralia  #philipines  #  #kulitcantik  #anjal  #tegangluardalam  #jerawat  #jeragat  #teamMokda  #alorsetar #agendiperlukan  #produkkecantikan  #parutjerawat  #skincare  #skincareroutine  #Ubatjerawat  #WDTA  #kulitkusam  #wdmurah  #activefollowers  #wdawetmuda  #wdkedah  #Likeforlike  #like2like  #instagood 

  • 0
  • 0
  • 19 seconds ago

ORGANIC SECRET WHITE 😍 Emang jadi andalan bgt deh buat ketiak hitam, bau dan basah😂 Bahan alami tanpa AHA dan tanpa zat yg berbahaya untuk kulit Putih dalam 7 hari WA : 0859171457651 FDA : 10-1-5711660#pemutih  #pemutihalami  #pemutihkulit  #pemutihketiak  #organicsecretwhite  #underarmmurah  #putihbadan  #bpom  #pemutihbadan  #RamadanKareem  #agenkosmetik  #skincare  #pelangsing  #suplierkosmetik  #jualpemutih  #pembesarpayudara  #restu  #hbwhitening  #olshopsurabaya  #hbqueen  #creampemutih  #bibitkefir  #creamwajah  #creambps  #penggemuk  #perawatantubuh  #energyofakad  #eksplormalang 

  • 0
  • 0
  • 20 seconds ago

ROUNDLAB 1025 DOKDO TONER_ 200ml Rp. 198.000 50ml Rp. 79.000 *Produk toner wajah yang digunakan sehari-hari yang menghidrasi, menyeimbangkan dan menghilangkan sel kulit mati. *Detail : • Toner terlaris yang membantu menghilangkan kotoran & sel-sel kulit mati dengan formula khusus (Hatching EX-07) secara perlahan namun efektif, melembabkan kulit • Diformulasi dengan air laut dalam Pulau Dokdo, kaya akan mineral untuk mendukung pembaruan sel kulit alami dan menyeimbangkan kulit • Dicampur dengan Panthenol & Allantoin untuk kenyamanan dan menyejukkan kulit • Cocok untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitif *Cara penggunaan : Rendam kapas dengan toner dan usap seluruh wajah dengan lembut dari tengah, ke luar secara merata .#toner  #tonerkorea  #roundlabtoner  #roundlap1025dokdotoner  #tonerbagus  #tonerkulitkombinasi  #tonermelembabkan  #skincare  #skincarekorea 

  • 0
  • 0
  • 23 seconds ago

TRẢI NGHIỆM HÁI TÁO TẠI AZUMA Chân núi Azuma là điểm đến nổi tiếng với vườn táo chín mọng. Táo ở Fukushima được trồng, chăm sóc theo phương pháp tự nhiên, vì vậy trái chín có nhiều nước, sạch và vị ngọt thanh BIJINDO KIREI - GIFT FROM THE OCEAN#Bijindo  #BijindoKirei  #BijindoVietnam  #Giftfromtheocean  #Beautybrand  #Skincare  #Skincaretips  #Cosmetics  #Naturalcosmetics  #Japan  #Fukushima 

  • 0
  • 0
  • 23 seconds ago

Innisfree Bija Cica Balm Ex 40ml 💙ราคา 590 บาท #skincare  #innisfree  #innisfreebija  #ลดเล ือนรอยสิว #สก ินแคร์เคาน์เตอร์แบรนด์ #สก ินแคร์ราคาถูก

  • 0
  • 0
  • 32 seconds ago

#Goldentouch #artandsoulhandicrafts  With the goodness of Honey and Lemon Honey and Lemon Soap helps lighten skin and prevent pimples and skin rash. Honey is added for its moisturizing and its anti-bacterial effect and its skin soothing benefits. #skincare  #skincareroutine  #antibacterials  #honeyandlemon  #handmadesoap  #skinlightening 

  • 0
  • 0
  • 35 seconds ago

.  beauty salon totto  original skin care COSIM  フェイシャルエステサロンから 開発されたスキンケア   毎日沢山のお肌を触る私達が、 安全性と確かな働きを発揮する 天然成分の効果を素肌へと、 こだわり作ったスキンケアです  __________________________________________  “女性にとってスキンケアはなくてはならないもの。 だからこそ、安心して使い続けて欲しい。 そして、肌改善、肌状態を維持して頂きたい” と想いを込めて…  COSIM  __________________________________________   COSIMのスキンケアを是非皆様のお手元に。 これからもお肌のケアと共に beauty salon tottoを宜しくお願い致します。  beauty salon totto COSIM #totto #skincare #cosim #スキンケア #ナリス化粧品 #フェイシャルエステ #光フェイシャル #シーライン #リフトアップ #毛穴洗浄 #beauty #like4likes 

  • 1
  • 0
  • 40 seconds ago

Kamu mau putih tapi gak punya duit buat suntik putih? . Kamu mau putih tapi takut pake cream cream gitu? . Kamu mau putih tapi maunya yg alami alami aja? . coba deh pake #vitalinetiens  Dengan komposisi gandum ( TRITICUM VULGARE) Kaya akan VITAMIN E TERBAIK . ✅ DAPAT MENCEGAH PENUAAN DINI ✅ MELAWAN OKSIDASI ✅ MENCERAHKAN WARNA KULIT 3x LIPAT- LECITINE & BETA CAROTEN YG BERMANFAAT ✅ MELANCARKAN ALIRAN DARAH KE OTAK SEHINGGA WAJAH KELIHATAN SELALU SEGAR DAN ✅ MENCEGAH KERIPUTAN PADA KULIT SEHINGGA KULIT KENYAL, PUTIH, BERSIH . mau? Hubun wa : 0852 7099 4119 Atau KLIK link di Bio . . .#vitaline  #pemutihaman  #vitalinesoftgel  #pemutih #pemutihtubuh  #skincare  #pemutihtubuhtiens  #putihmerata  #tipsmerawatkulit  #kulitcerah  #like4like #trendingtopic  #tiens  #herbal  #suplemenherbal  #80juta  #solusikulitputih  #suplemenpemutihaman  #viral  #jualpemutih  #ootdhijab 

  • 0
  • 0
  • 41 seconds ago

👀@ipsy  just sent me the best bag ever! 💄🎉 I am so stoked for all these products and I am already trying the watermelon serum tonight! . . . . . . . .#thegalasgal  #ipsy  #makeup  #skincare  #sofun  #ladythings  #lipstick  #serum  #brows  #moisturizer  #murad  #benefit  #eyeshadow  #purples  #okimdonehashtagging 

  • 0
  • 0
  • 45 seconds ago

🌑 𝑩𝒊 𝑯𝒆𝒐 𝑻𝒉𝒂𝒏 𝑻𝒓𝒆 🌑 ————————————————————— 💁🏻‍♀️ Công Dụng: ✨ Hút độc tố, bã nhờn ✨ Giúp da săn chắc ✨ Lột mụn đầu đen, mụn cám... 💰 Price: 15.000d/ 1 viên HDSD: Bỏ bì heo vào chén, sau đó chưng cách thuỷ từ 3-5 phút, khi bì heo tan chảy ra mng lấy cọ hoặc que khuấy đều, đợi nguội rồi bắt đầu đắp ❌ Khi đắp tránh vùng bọng mắt, chân mày vì lột rất đau #biheo  #bìheobycoco  #matnaduongda  #trimun  #lộtmụn  #cungcapcollagen  #biheobaclieu  #biheohandmade  #cococosmetic  #beauty  #skincare  #baclieu 

  • 0
  • 0
  • 45 seconds ago

At the moment I am getting asked a lot how to keep skin from becoming dry, flaky and sensitised. We have had some very dry, windy and cold days which are contributing.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ The answer is in the layering of products. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I can honestly tell you I have not had one dry skin day all throughout winter! So what is my daily skin routine you wonder? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Morning: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Cleanse and Exfoliation ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Spray Mist and apply Serum ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Apply Moisturiser and in winter and dryer weather add a few drops of oil mixed in ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Apply a Primer then Make-Up ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Night⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Pre-Cleanse and Cleanse (in shower)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Spray Mist apply Serum ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Apply Night Moisturiser mixed with a few drops of oil ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ List of products I use ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#pre-cleanse  balm/oil #specialcleansinggel  #antioxidanthydramist  #multivitaminpowerserum  or #phyto-naturefirmingserum  #intensivemoisturebalance  (winter) #skinsmoothingcream  (summer) #prismaprotect  (when in sun) #phytoreplenishoil  or #overnightrepairserum  (few drops to Moisturiser when air is very dry or windy days) #skinperfectprimer  #sheertintmedium  #agereversaleyecomplex  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #Dermalogica  #skincare  #skincareroutine  #healthyskin  #lovetheskinyourin  #skintherapist  #facials  #beautytherapistbundaberg  #bundaberg  #lovebundy  #bourbongstreet 

  • 0
  • 0
  • 49 seconds ago

ORGANIC SECRET WHITE 😍 Emang jadi andalan bgt deh buat ketiak hitam, bau dan basah😂 Bahan alami tanpa AHA dan tanpa zat yg berbahaya untuk kulit Putih dalam 7 hari WA : 0859171457651 FDA : 10-1-5711660#pemutih  #pemutihalami  #pemutihkulit  #pemutihketiak  #organicsecretwhite  #underarmmurah  #putihbadan  #bpom  #pemutihbadan  #RamadanKareem  #agenkosmetik  #skincare  #pelangsing  #suplierkosmetik  #jualpemutih  #pembesarpayudara  #restu  #hbwhitening  #olshopsurabaya  #hbqueen  #creampemutih  #bibitkefir  #creamwajah  #creambps  #penggemuk  #perawatantubuh  #energyofakad  #eksplormalang 

  • 0
  • 0
  • 50 seconds ago

SPIRULINA juga sangat ampuh untuk semua masalah kulit wajah😉 ----------------------------- Mau SPIRULINA yg ASLI ? BUKTIKAN dengan pembelian 1 botol SEGEL dengan isi 100 kapsul 😊 . Masker Spirulina Original hanya disini :) (Grade A Quality) . Biar selalu tampil kece setiap saat , KUY rawat wajahmu dengan Masker Spirulina :) . Free consultation chat via WA👉 0812-7793-6527 . Rahasia Kulit Putih Bebas Jerawat secara Alami. Mau? Lagi PROMO loh--->@iw_maskerspirulina  klik link di bio . . .#maskerspirulina  #jualanspirulina  #jualmaskerspirulina  #jualanprodukoriginal  #maskerherbalalami  #bebasjerawat  #bebaskusam  #putihbersinaralami  #spirulinaasli  #spirulina  #maskerhits  #cantik  #masker  #herbal  #jerawat  #spirulinamasker  #makeupnatural  #maskerterbaik  #spirulinaori  #spirulinaasli  #cantiknatural  #maskerterbaikdidunia  #trustedreseller #skincare  .

  • 0
  • 0
  • 58 seconds ago

Nano infusions are also known as nano needling. This is a less aggressive, "no needle" alternative to microneedling. The nano infusion process is done with a handheld device or "pen" that moves the nano cartridge up and down onto the surface of the skin. You feel a slight vibration. There is no pain or discomfort. The nano cartridge contains a disc of "needles", each having a diameter equal to about 1/3 of a human hair, which is almost invisible to the naked eye. When these pins gently touch the skin, they form up to 200,000 invisible nano channels. These micro channels in the skin are a direct line to deliver products (nourishing serums) below the skin barrier and stimulate the regenerative processes and collagen production in the skin. The skin cells rearrange themselves to allow nutrition to pass through the skin barrier in order to help the absorption of skin care products and to effectively feed the skin and stimulate collagen & elastin production. There is no pain, inflammation, bleeding, or discomfort. Nano infusion is safe for all skin types and tones. There is no risk of post traumatic hyperpigmentation. BENEFITS of Nano Infusion: -Enhances product absorption -gentle exfoliation -increases hydration -penetrates upper epidermis -infusion ingredients trigger the regenerative processes of the skin -increases circulation -softens lines and wrinkles -evens skin tone -improves skin texture -improves appearance of acne scarring -boosts collagen production @kelliemarie_evolveskincare  #evolvesalonandspaaz  #evolve  #skincare  #skincaregoals  #vegan  #nanoneedling 

  • 0
  • 0
  • 59 seconds ago

ORGANIC SECRET WHITE 😍 Emang jadi andalan bgt deh buat ketiak hitam, bau dan basah😂 Bahan alami tanpa AHA dan tanpa zat yg berbahaya untuk kulit Putih dalam 7 hari WA : 0859171457651 FDA : 10-1-5711660#pemutih  #pemutihalami  #pemutihkulit  #pemutihketiak  #organicsecretwhite  #underarmmurah  #putihbadan  #bpom  #pemutihbadan  #RamadanKareem  #agenkosmetik  #skincare  #pelangsing  #suplierkosmetik  #jualpemutih  #pembesarpayudara  #restu  #hbwhitening  #olshopsurabaya  #hbqueen  #creampemutih  #bibitkefir  #creamwajah  #creambps  #penggemuk  #perawatantubuh  #energyofakad  #eksplormalang 

  • 0
  • 0
  • 1 minute ago

Sending out so much loves by today! Thanks for those who always support us and thanks Mr Postman for the best delivery service ❤ . . #malaysia  #style  #handmade  #beauty  #love  #makeup  #inspiration  #lifestyle  #vegan  #diy  #skincare  #organic  #beautycare  #selflove  #inspo  #girly  #cosmetics  #blogger  #beautytips  #healthylifestyle  #satisfying  #customgifts  #doorgiftmurahmalaysia  #doorgiftmalaysia  #Veganmalaysia  #essentialoils  #aromatherapy  #luxurybathrooms  #bathtime 

  • 0
  • 0
  • 1 minute ago

FAST RESPON WA KAMI LANGSUNG YA KAK...TERIMA KASIH. SILAHKAN HUBUNGI: WA: 08562284091#skincare  #Aesthetika  #JualHifu  #Ndyag  #JualAlatFacialMurah  #BahanAlatSalon  #FacialJakarta  #SuplierAlatSalon  #SaudagarAlatFacial  #Dermaroller  #DiamondPeeling  #AlatfacialCihubur  #IPL  #Rejuve  #JualJarum  #HapusTatoo  Kenapa memilih kami?? 1. Amanah 2. Harga bersaing 3. Menjaga kepercayaan 4. No Hoax 5. Harga Nego Sampek Deal. Terima kasih atas kepercayaan dan berbelanja di Olshop kami. tokopedia : @Alat  Facial Murah Shoppee : Alat Facial Murah

  • 0
  • 0
  • 1 minute ago

. KHASIAT MINYAK BULUS : - Mengencangkan dan memperbesar ukuran payudara secara permanen - Menghilangkan jerawat bernanah, batu, flekhitam, keriput, komedo dan juga bekas jerawat - Menjadikan wajah glowing, pori" mengecil dan cerah alami - Menghilangkan bekas luka seperti gigitan nyamuk, luka gatal", luka bakar dsb - Menghilangkan selulit, strechmark usai melahirkan/menyusui - Membesarkan, menaikan & mengencangkan bokong. - Memperkuat, memperkeras dan memperbesar ukuran penis, tidak cepat keluar, keras, tahan lama saat berhubungan intim . . . . . 𝙄𝙣𝙛𝙤 𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧/𝙛𝙧𝙚𝙚 𝙠𝙤𝙣𝙨𝙪𝙡𝙩𝙖𝙨𝙞 : 𝙒𝘼 : 0857-8492-6890 𝙄𝙂 : @majakanirazie_  . .#ootd  #fashion  #hijab  #hijabers  #photography  #travel  #ootdhijab  #tutorialhijab  #hijabfashion  #hijabstyle  #hijabstyle  #majakanikanza  #ootdfashion  #ootdindo  #model  #wanita  #majakani  #herbalife  #skincare  #ootdkondangan  #promo  #islamicquotes  #ootdfashion  #ootdhijabindo  #skincare  #minyakbulus  #majakanirazie  #follow4followback  #ootdhijab  #quotes  #likeforlikes 

  • 3
  • 0
  • 1 minute ago

Due to the astringent like properties it possesses, rose helps clean pores and tone the skin. . .#Assalamualaikum  #Syukur  #Alhamdulillah  . . . . 🌺👱🏻‍♀️KHASIAT BUNGA MAWAR Khasiat bunga mawar terkenal sejak zaman tok nenek kita lagi, zaman dahulu mereka menggunakan bahan semulajadi berasaskan bunga Mawar untuk kecantikan. Mask Bunga Mawar bukan sesuatu yang baru di Malaysia. . . 🌺👱🏻‍♀️KENAPA PERLU PAKAI FACIAL MASK? ▪️Ada banyak kelebihan pakai mask. Kita digalakkan untuk pakai mask at least 2 times a week. ▪️Nak pakai hari-hari pun boleh kalau rasa ada bajet lebih. ▪️Mask provide skin hydration. Bila kulit cukup lembap, collagen terhasil, and muka lambat mengalami penuaan sebab kulit bagai dibajai. . . 🌿KELEBIHAN ROSE PETALS FACE MASK🌿 🌹menghilangkan jerawat,parut & jeragat. 🌹menyekatakan warna kulit yang tidak sekata. 🌹mencerahkan kulit wajah. 🌹menghilangkan blackhead, whitehead dan cell kulit mati. 🌹mampu mengurangkan kedutan & menutup rapat liang pori yang terbuka. 🌹membantu mengawal pelbagai masalh kulit seperti eczema, psoriasis,sunburn & kulit sensitive. 🌹kulit kelihatan lebih kemerah-merahan secara semulajadi dan berseri2 dgn adanya pati kelopak bunga ros yg membuatkan kulit pinkish merah/blushing. 🌹menyejukkan kulit dari dalam,sesuai untuk merehatkan dan merawat kulit sunburn. 🌹meneutralkan ph kulit 🌹membantu anda mendapatkan kulit wajah yg segar, bermaya,gebu, awet muda dan glowing secara semulajadi. 🌹100% CHEMICAL FREE,SELAMAT,HALAL & BERKESAN! . . 🍓🍓Harga Promosi HARI MALAYSIA RM 39.90 sahaja(untuk penggunanaan sehingga 6bulan) . .#100 %Natural #RoseSkincare  #RosePetalsFaceMask  #MadeInFrance  #1stinmalaysia  by @bellelumiere_official  . .#outfitoftheday  #fashiondesigner  #fashionable  #mylook  #fashionblog  #skincare  #glasskin  #makeup  #fashionstyle  #fashiondaily  #fashiongram  #todaysoutfit  #styleblogger  #whatiworetoday  #fashionweek  #mask  #koreanmask  #organic  #organikmask  #fashionstylist  #ig_malaysia  #365malaysia 

  • 0
  • 0
  • 1 minute ago

Khasiat Macora Skincare Acne Series : 1. Menghilangkan jerawat batu bernanah maupun jerawat yang besar 2. Meratakan lubang bekas jerawat, scar/bopeng 3. Menghilangkan noda bekas jerawat 4. Mencegah timbulnya jerawat batu 5. Mengeringkan jerawat hingga tampak kempes 6. Melembutkan kulit wajah sehingga terlihat bercahaya & glowing 7. Menutrisi kulit wajah 8. Membunuh bakteri penyebab jerawat 9. Antioksidan untuk wajah 9 Khasiat Acne Series Macora Skincare dapat dibeli pada Agen/Reseller resmi kami Ready banyak Macora acne premium Harga Macora Skin Care: Rp 210/paket premium Rp 540,000/3 paket INFO PEMESANAN & KONSULTASI wa 082145154908 BISA JUGA DI ORDER DI SHOPEE (link di bio) . . . . .#skincare  #skincareaman  #skincareterbaik  #skincarebogor  #bogor  #tipswajahmulus  #tipscantik  #cantik  #kosmetik  #perawatanwajah  #klinikkecantikan  #klinikwajahbogor  #beauty  #beautiful  #tipskecantikan  #dokter  #doktercantik  #dokterkecantikan  #clinicmacora  #bogorcantik  #wanita  #macoraskincare  #bodyserum  #kosmetikbogor  #jellypremium  #pinkjellypremium  #bluejellypremium  #creamwajah 

  • 0
  • 0
  • 1 minute ago

ORGANIC SECRET WHITE 😍 Emang jadi andalan bgt deh buat ketiak hitam, bau dan basah😂 Bahan alami tanpa AHA dan tanpa zat yg berbahaya untuk kulit Putih dalam 7 hari WA : 0859171457651 FDA : 10-1-5711660#pemutih  #pemutihalami  #pemutihkulit  #pemutihketiak  #organicsecretwhite  #underarmmurah  #putihbadan  #bpom  #pemutihbadan  #RamadanKareem  #agenkosmetik  #skincare  #pelangsing  #suplierkosmetik  #jualpemutih  #pembesarpayudara  #restu  #hbwhitening  #olshopsurabaya  #hbqueen  #creampemutih  #bibitkefir  #creamwajah  #creambps  #penggemuk  #perawatantubuh  #energyofakad  #eksplormalang 

  • 0
  • 0
  • 1 minute ago

👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 milk cleancer expert miliki Wajah Bebas dari Debu dan kusam, serta membantu membersihkan wajah, menjaga kelembaban kulit atau sisa make up sebelum mencuci wajah dengan sabun Cara pakai : Oleskan pada wajah dan leher , pijat ringan perlahan kemudian bersihkan dengan menggunakan kapas. Untuk order atau konsultasi. 📲 087761475700 Ig :@glowingskincare__  Ig :@irmaeris_  #buktitransferglowingskincare   #glowingskincareoriginal #glowingskincarebali #skincareroutine  #skincarelover  #skincarebpomresmi  #skincarehalal  #skincare  #skincareindonesia  #skincaredaily  #produkkecantikan  #creambooming  #creampemutihwajah  #beauty  #likeforlikes  #followforfollowback  #followersindonesia  #instagood  #instagrammer  #instagram  #glowingskincare  #skincare  #milkcleancerexpert  #produkspesialiskulit  #klinikkecantikanjakartapusat 

  • 1
  • 0
  • 1 minute ago

A great week starts with GREAT skincare! Take time to pamper your skin. 🍃Ormedic balancing cleanser is my TOP seller! It cleanses with suds without drying out the skin. Perfect for ALL skin types! 🍃 Pick yours up @thesalonspastudios  this week!#thesalonspatracy  #thesalonspastudios  #skincare 

  • 0
  • 0
  • 1 minute ago

Botol Ajaib " Magic Pump Facial Foam Maker " Untuk membuat busa . Hayo siapa yang masih suka cape bikin busa untuk sabun facial ? Biasanya memakan waktu 1-3 menit untuk membuat busa kan ? Sekarang dengan MAGIC PUMP ini kalian tidak perlu memakan waktu lama , Hemat waktu daripada harus mengusap-ngusap dengan tangan :) #beautytools  #magicpump  #facialwash  #skincare  #makeuptools  #sabunwajah 

  • 0
  • 0
  • 1 minute ago

Is it award season already? Well, at Rodan + Fields it is! Our acne-fighting Spotless Regimen just took home an Allure 2019 Best of Beauty Breakthrough Award. Why did it win over top beauty pros in 2019? Find out here: http://bit.ly/304tpRn *****************************#acne  #acnefighter  #awardwinner  #acnehelp  #acneskincare  #faceacne  #backacne  #instaskin  #instaface  #  pimples #skincare  #blackheads  #pimplepopper  #pimplepopping  #whiteheads  #acnetreatment  #blackhead  #cyst  #skin  #beauty  #zit  #clearskin  #makeup  #pimplepoppers  #pimplepop  #pimplesremover  #blackheadremover  #whitehead  #oilyskin 

  • 0
  • 0
  • 1 minute ago

Trả hàng đợt cuối đầu tháng 10 e nhận order lại nha. Merci mọi người 🥰🥰 #ELLEBOUTIQUE  #elleboutiquevn  #hàng_pháp  #order  #mỹ_phẩm  #france  #perfume  #skincare  #mini  #pharmacie  #elleboutique  #vietnam  #saigon  #france  #paris  #hanoi  #ship  #online  #mỹ_phẩm_chính_hãng  #hàng_pháp_xách_tay 

  • 4
  • 0
  • 1 minute ago

SPIRULINA juga sangat ampuh untuk semua masalah kulit wajah😉 ----------------------------- Mau SPIRULINA yg ASLI ? BUKTIKAN dengan pembelian 1 botol SEGEL dengan isi 100 kapsul 😊 . Masker Spirulina Original hanya disini :) (Grade A Quality) . Biar selalu tampil kece setiap saat , KUY rawat wajahmu dengan Masker Spirulina :) . Free consultation chat via WA👉 0812-7793-6527 . Rahasia Kulit Putih Bebas Jerawat secara Alami. Mau? Lagi PROMO loh--->@iw_maskerspirulina  klik link di bio . . .#maskerspirulina  #jualanspirulina  #jualmaskerspirulina  #jualanprodukoriginal  #maskerherbalalami  #bebasjerawat  #bebaskusam  #putihbersinaralami  #spirulinaasli  #spirulina  #maskerhits  #cantik  #masker  #herbal  #jerawat  #spirulinamasker  #makeupnatural  #maskerterbaik  #spirulinaori  #spirulinaasli  #cantiknatural  #maskerterbaikdidunia  #trustedreseller #skincare  .

  • 0
  • 0
  • 1 minute ago

(SPANISH) Conviértase en un profesional de tratamiento de la piel BB Glow altamente pagado con nuestro curso BB GLOW & MICRONEEDLING con International Canadian Medicenter. . Aprenda todas las técnicas innovadoras y obtenga la certificación en el tratamiento de la piel BB GLOW. Esta nueva técnica de rejuvenecimiento facial anti-envejecimiento ha tomado por asalto la industria de la belleza. Nuestro ENTRENAMIENTO BB GLOW & MICRONEEDLING le permitirá tener el conocimiento y las habilidades prácticas para convertirse en especialista en 1 día. Cada BB GLOW incluye un kit de inicio que contiene todo lo que necesita para iniciar su propio negocio, así como un producto suficiente para devolver el 100% de su inversión, certificado de profesional e internacional y mucho más. * La educación de calidad es la mejor inversión en su éxito futuro * .⁠ .⁠ 📆 PRÓXIMAS FECHAS: 22 de septiembre y 6 de octubre 🇨🇦 Toronto, ON 📲 (647)615-0223 // icmedicenter@gmail.com  ⭐ ENTRENAMIENTO INDIVIDUAL 1: 1 TAMBIÉN DISPONIBLE .⁠ .⁠ ¡Regístrate ahora! * PROMOCIÓN por tiempo limitado hasta 50% de descuento + 20% ADICIONAL si se registra antes del 20 de septiembre * .⁠ .⁠ .⁠#BBGlow  #Microneedling  #BBGlowTreatment  #BBGlowTraining  #BBGlowTrainingToronto  #BBGlowToronto  #BBGlowskincare  #GlowSkin  #FacialsToronto  #TorontoBeauty  #BeautySecret  #GlowingSkin  #belleza  #facial  #tratamientoBBGlow  #spa  #beauty  #skincare  #pielradiante  #pieldeporcelana  #pielluminosa  #pielsana  #beautiful  #micropigmentacion  #permanentmakeup  #skintreatment  #glow  #glowing  #icmedicenter  #Toronto 

  • 0
  • 0
  • 1 minute ago

Trả hàng đợt cuối đầu tháng 10 e nhận order lại nha. Merci mọi người 🥰🥰 #ELLEBOUTIQUE  #elleboutiquevn  #hàng_pháp  #order  #mỹ_phẩm  #france  #perfume  #skincare  #mini  #pharmacie  #elleboutique  #vietnam  #saigon  #france  #paris  #hanoi  #ship  #online  #mỹ_phẩm_chính_hãng  #hàng_pháp_xách_tay 

  • 3
  • 0
  • 1 minute ago

Capture Youth Bee Venom Skincare Instock! ♥️ Facial Cleanser ♥️ Micro Serum ♥️ Day Cream SPF 30 ♥️ Treatment Night Cream PM or whatsapp to order https://wa.me/6588175161#aslegacy  #aslegacy_frstylez  #captureyouthbeevenom  #skincare 

  • 0
  • 0
  • 1 minute ago

Yesterday we were lucky enough to have Dr Antonio Campo who is visiting from Barcelona come and provide training to the Westside Dermatology team on the finer points of BBL. BBL or broad band light, is a cutting edge version of IPL, and a brilliant tool for pigment, redness and rejuvenation for face and body. Also a fantastic maintenance device with minimal downtime. Thanks Dr Campo for the brilliant lecture and treatments.#westsidedermatology  #westderm  #dermatology  #dermatologists  #skintreatments  #skinconcerns  #skintypes  #skintones  #flawalessskin  #healthyskin  #glowingskin  #skincare  #loveyourskin  #lovetheskinyourein  #beauty  #nomakeup  #freshfaced  #clearskin  #freshskin  #naturalglow  #naturalbeauty  #skinsolutions  #glowyskin  #skinrejuvination  #selfcare  #selflove  #freshskin  #youthfulskin  #BBL  #laser  # 

  • 0
  • 0
  • 1 minute ago

กู้ผิวแห้งกร้าน👉🏻 ให้คืนสู่ผิวเด้งชุ่มชื้น💧 ด้วยเซรั่มวิตามินซีบริสุทธิ์ MAGIC C SERUM✨ . ที่ช่วยลดเลือนฝ้า กระ จุดด่างดำ เพิ่มความชุ่มชื้นให้กับผิว💧 คืนความกระชับผิวให้เรียบเนียน ดูอ่อนกว่าวัย👩🏻 ให้ผิวดูสว่างกระจ่างใสเป็นธรรมชาติ . 🔥 ราคาโปรโมชั่นตอนนี้ 10 ml 1,590บาท จากราคาปกติ 2,300 บาท ซื้อ 2 แถม 1 !!! . ข้อมูลเพิ่มเติม 📌 http://bit.ly/dermaster-magic-c-serum . 📱 Line@  👉🏻 @dermaster  . 💌 Facebook 👉🏻 derfurlah . 📸 Instagram @derfurlah  . 🔹Ekkamai : 02-71-444-71 🔹Sathorn : 02-235-4745 🔹Chidlom : 02-253-9269 🔹Asoke - Rama 9 : 02-246-0042#Derfurlah #Dermaster #DiscoverYourTrueBeauty #Skincare 

  • 0
  • 0
  • 1 minute ago

THAM DỰ LỄ HỘI BÚP BÊ HOA CÚC NIHONMATSU CHRYSANTHEMUM Đến Fukushima vào mùa thu, bạn sẽ có dịp tham dự lễ hội búp bê hoa cúc Nihonmatsu Chrysanthemum. Loài hoa này tượng trưng cho Hoàng gia Nhật Bản và xuất hiện trên hộ chiếu công dân. Du khách sẽ choáng ngợp trước hàng trăm búp bê diện những bộ kimono làm bằng hoa cúc. Bằng bàn tay khéo léo, các nghệ nhân đã “phù phép” cho những con búp bê trở nên sống động với kích cỡ như người thật. BIJINDO KIREI - GIFT FROM THE OCEAN#Bijindo  #BijindoKirei  #BijindoVietnam  #Giftfromtheocean  #Beautybrand  #Skincare  #Skincaretips  #Cosmetics  #Naturalcosmetics  #Japan  #Fukushima 

  • 0
  • 0
  • 1 minute ago

You wanna if it works? You wanna know if it’s worth it? Check out these before and after pics then call me! 404-353-2290 #getclearskin  #RF  #skincare  #YupitWorks 

  • 0
  • 0
  • 1 minute ago

¿Saben qué es lo que amo de ir a la playa? Que la piel regresa como si tuvieras Highlighter incluido. Iluminada con vida y poderosa. Realmente soy fan. Me siento mucho más bonita. Con la piel cuidada. Aunque debo admitir que no me pongo bloqueador y eso a la larga va a perjudicarme. Cuídense, tomen agua siempre. ❤️ Los quiere su amiga Alexa. #skincare  #pielsana  #piel  #mar  #cuidadofacial  #facial  #rostroperfecto  #rostro  #cabellolargo  #saludable  #fitness  #girlboss  #girlpower  #power  #chiapas  #chicas  #cabelloondulado  #cabellorubio  #fashionmoment  #fashionable  #naturemakeup  #nomakeup  #playa  #tuxtla  #instagramers  #instago  #igers  #mexingers  #mexinstantes 

  • 10
  • 0
  • 2 minutes ago

GO PRO HERO 7 WHITE IDR 3,3 juta . ☞ PO Buka setiap hari ☞ Bisa request barang/ snacks yang tidak ada dalam postingan ! ☞ Estimasi setiap akhir bulan Tidak menerima jastip rokok dan cairan yaa ☞Tanya/Order langsung chat via DM atau WA yaa ☞PO handcarry dari Singapore ke Batam dulu.. Baru nanti delivery dari batam ke tempat kamu

  • 2
  • 1
  • 2 minutes ago

Aku aja pake lo. Berani jualan produknya harus dong aku membuktikan secara langsung. Dan hasilnya tidak menghianati, bener" mantul dan tidak mengecewakan loooowwwww 😍 #skincareindonesia  #skincare  #skincareindonesia  #skincareshop  #skincaretips  #skincarenatural  #skincaretips  #citronellabodysoap  #citronellafacialsoap  #citronellaoil  #citronela  #citronellaplant  #produkperawatan  wajah #bidoyictronella  #bidoyi 

  • 0
  • 0
  • 2 minutes ago

SPIRULINA juga sangat ampuh untuk semua masalah kulit wajah😉 ----------------------------- Mau SPIRULINA yg ASLI ? BUKTIKAN dengan pembelian 1 botol SEGEL dengan isi 100 kapsul 😊 . Masker Spirulina Original hanya disini :) (Grade A Quality) . Biar selalu tampil kece setiap saat , KUY rawat wajahmu dengan Masker Spirulina :) . Free consultation chat via WA👉 0812-7793-6527 . Rahasia Kulit Putih Bebas Jerawat secara Alami. Mau? Lagi PROMO loh--->@iw_maskerspirulina  klik link di bio . . .#maskerspirulina  #jualanspirulina  #jualmaskerspirulina  #jualanprodukoriginal  #maskerherbalalami  #bebasjerawat  #bebaskusam  #putihbersinaralami  #spirulinaasli  #spirulina  #maskerhits  #cantik  #masker  #herbal  #jerawat  #spirulinamasker  #makeupnatural  #maskerterbaik  #spirulinaori  #spirulinaasli  #cantiknatural  #maskerterbaikdidunia  #trustedreseller #skincare  .

  • 0
  • 0
  • 2 minutes ago

Wow SERUM TW!! 😉😉 . Serum treatment triple white memang terbaik kan😊😊 bro ni dulu muka banyak jerawat pasir😉😉 sekarang muka dah byk okey meh.. Muka banyak handsome.. Sekarang tinggal bekas-bekas jerawat je😁😁. Ramai nak cantikkan jom cantik drngan produk triple white 😉 .#serumtreatment  ✅membantu mengembalikan kelembapan ✅menganjalkan kulit ✅mengawal pengeluaran minyak ✅mencegah jerawat ✅mencerahkan kulit wajah . .#deepcleanser  #serum  #serumtreatment  #skincare  #skincaremalaysia  #skincareinternational #triplewhiteglutathione  #triplewhitebyerrafazira  #triplewhiteerrafazira  #triplewhite  #triplewhiteawesome  #triplewhitedaebak  #malaysiaproduk  #jomcantik  #jomglowing  #jomsihat  #cantikluardalam  #hapuskanjerawat  #putih  #glowing  #2kalisehari. #triplewhiteglutathione  #triplewhitebyerrafazira  #triplewhiteerrafazira  #triplewhite  #triplewhiteawesome  #triplewhitedaebak  #malaysiaproduk  #jomcantik  #jomglowing  #jomsihat  #cantikluardalam  #hapuskanjerawat  #putih  #glowing  #2kalisehari 

  • 0
  • 0
  • 2 minutes ago

#Repost  :cerita.cantik • • • • • • Setelah melakukan aktivitas di luar ruangan, wajib banget nih untuk membersihkan wajah dengan micellar water. Tapi, tahu nggak sih ada beberapa hal yang kamu lakukan ternyata salah lho! ⁠ .⁠#ceritacantik  #ceritacantikupdate ⁠ ⁠#skincarereview  #skincarenatural  #skincarekorea  #skincare  #skincareremaja  #skincareshop  #produkkecantikan  #tipskesehatan  #tipskecantikanalami  #tipskulitcantik  #tipskecantikankulit  #tipswajahmulus  #tipskecantikanwajah  #kulitsensitif  #kulitcerah  #kulitputihbersih  #kulitputih  #kulitmulus  #kulitglowing  #kulitberminyak  #SkinCareRoutine  #tipscantik 

  • 0
  • 0
  • 2 minutes ago

3hr Minum Rose V Kputihan Hilang, Mnum 7hr Payudara Montok, Mnum 14 hr Haid Lncar Klo mnum terus menerus PERAWAN TERUS😘😜mau?? Minat??Silahkan klik link 👉 http://wa.me/6282187155215 Ig:Shopnasa_luwuk#Ptnaturalnusantara #Produkkesehatanherbal #Produkkecantikanherbal #PupukAgro #Nasasulawesi #Nasasulawesitengah #NasaPalu #Nasaternate #NasaGorontalo #NasaMakasar #NasaSamarinda #NasaPapua #NasaLuwuk #skincare #perawatan #wanita #wajahglowing #keputihan #penggemuk #herbal 

  • 0
  • 0
  • 2 minutes ago

Shannen Perfect Skin Cushion memberikan nutrisi untuk menjaga kelembapan kulit hingga lapisan terdalam, bekerja secara maksimal dengan sifat matte- ended tanpa membuat wajah menjadi kering. Best of both worlds right? Oh iya.. Cushion 02 terfavorit sudah ready ya Shay.. Buruan diadopsi 😉#shannen  #shannenjogja  #beauty  #queen  #woman  #facemist  #spray  #skincare  #facialmist  #kecantikan  #wanita  #kosmetik  #lips  #lipstick  #makeup  #shannenlipstick  #shannenindonesia  #lipcream  #cushion  #trendbisnis2019  #cantik  #fresh  #transferproof  #face  #facial  #glowingskin 

  • 0
  • 0
  • 2 minutes ago

Jangan biarkan flek menghantui wajah kalian dears! Cus pakai PAKET ULTIMATE bekerja aktif basmi kerutan,flek membandel! Pancarkan cantikmu dari skrg😍👍🏻 Konsultasikan ke admin yuk! . Fast Respon Hari Senin s/d Sabtu Jam kerja 09.00 pagi - 20.00 malam Minggu ( Slow resp) . Account pusat MS GLOW hanya 👇🏻@beautyms_glow  . 📝 FORMAT ORDERAN : Nama : Alamat : No. Hp: Pesanan : . Let's be Beauty & Glowing with us 💖@beautyms_glow  . #msglowgrogot  #msglowpaser  #msglowbabulu  #msglowbalikpapan  #msglowkaltim  #kaltim  #kaltara  #kalbar  #kalsel  #Skincarebpom  #krimwajahaman  #obatjerawatampuh  #paser  #balikpapan  #tanahgrogot  #belengkong  #batukajang  #batusopang  #msglowbalikpapan  #agenmsglowbalikpapan  #msglowbontang  #agenmsglowbontang  #msglowtenggarong  #msglowmuarabadak #msglow  #skincare  #skincareroutine #tanahgrogot #grogot #paser #penajam 

  • 0
  • 0
  • 2 minutes ago
  • 0
  • 0
  • 2 minutes ago

Testimoni penggunaan Paket Wajah MS GLOW yang digunakan secara konsisten dan disesuaikan dengan jenis kulit ❤ Terbukti mampu membuat tampilan kulit sehat, cerah, dan glowing 😍 Yuk pilih Skincare Series MS GLOW sesuai dengan jenis kulit kalian, jangan lupa tambahkan Serum untuk mempercepat kinerja skincare kalian ya 😊 . . Untuk order silahkan hubungi : . WA : 0895-0620-5858 Line : @909wdvox  Shopee : msglow.surabaya.id . .#msglow  #msglowsby  #msglowsurabaya  #pemutihwajah  #skincarepemutih #pemutihbadan  #pemutihbadaninstan  #pemutihwajahbpom  #skincareindonesia  #krimdokter  #creambpom #serumglowing  #skincare  #creamwajah #cantik  #mukakinclong  #creampemutihwajah #creamflekwajah  #creampemutih  #creamacne  #creamkinclong  #creamglowing #creamamanbumil  #whiteningcream #skincareindonesia  #productsolution  #msglow  #MSGLOWBEAUTY  #msglowbeauty  #MSGLOW  #whiteningdaycream #whiteningseries  #whiteningwajah #whiteningluminous  #whiteningcream 

  • 0
  • 0
  • 2 minutes ago

Our best selling items - the HSS soap bar and HSS Sulphur Cream are now selling at cheaper price for the same goodness! Text me at 012-3279009 to get yours today! #harrogatesulphursoapbytema  #harrogateskincare  #shahalam  #glowingskin  #healthyskin  #ezema  #psoriasis  #skincare  #harrogatesulphursoap 

  • 0
  • 0
  • 2 minutes ago

第二個要重磅介紹的台灣在地品牌 跟剛結束的中秋節有點關係 是不是每次烤完肉都要面對一些油膩膩的鍋碗瓢盆😑 這個品牌運用老祖先的智慧結合現代科技製造出許多以茶籽為主題的清潔及潤膚產品👍🏻👍🏻 - 🔷茶寶 Teapower🔶 早年因創辦人的太太勤做家事而得了富貴手 深受手部皮膚綻裂之苦 在一次偶然的情況下用苦茶籽來洗手 幾星期後太太的富貴手竟不要而癒 - 茶籽中含有去油制菌的天然皂素及茶鹼 且富有滋潤肌膚的茶籽精華油 不只能壓製成營養的苦茶油來保護皮膚或滋養進補還能將榨油剩的渣漬來清潔碗盤 - 且讓我們好好珍惜大自然所賜的法寶🧿#茶籽  #就是俗稱的ㄉㄟㄎㄡ #苦茶油  #古老智慧  #潤覺茶  #teapower  #skincare  #taiwanskincare  #cleanser  #taiwancleanser  #localbrand  #taiwanlocalbrand  #dishes  #plates  #clean  #natural  #ancientwisdom  #mit 

  • 0
  • 0
  • 2 minutes ago

🌹NEU🌹 Produktbeschreibung Pflegend und verwöhnend Duftet nach Rose & Feige Zieht schnell ein Für ein besonderes Pflege-Erlebnis: Die Balea Bodylotion Soft Elegance duftet herrlich nach Rose und Feige. Sie pflegt und verwöhnt Ihre Haut. Zudem zieht die Textur schnell ein. Produktmerkmale Anwendungsbereich:Körper Hauttyp:Normaler / Jeder Hauttyp Produkteigenschaften:Ohne Aluminiumsalze, Ohne Farbstoffe, Ohne Nanopartikel, Ohne Parabene, Ohne Paraffine / Mineralöle, Vegan Produkttyp:Körperlotion ☆WERBUNG☆@dm_balea  @dm_deutschland  #balea  #balealiebe  #veganbeauty  #vegancosmetics  #verpackungsliebe  #vegan  #rasierschaum  #maske  #hygienespray  #  #back  #magicaldreams  #dmdeutschland  #dmbalea  #werbungweilmarkennennung  #werbung  #drogerie  #neuinderdrogerie  #drogeriehaul  #skincare  #handgel  #neubeibalea  #lippenpflegestift  #lippenpeeling  (Bild von @dm_deutschland )

  • 3
  • 0
  • 2 minutes ago

BROWS FOR DAYS 🖤 ———————————————————————— Swipe 👈🏼 to see before ———————————————————————— 🔹Eyebrow Threading🔹$15 ———————————————————————— 📲Call/text us at 780-906-5147 to book your appointment or free consultation. • • ————————————————————————#yeg #yeglaserhairremoval #edmontonbeauty  #september  #casmaramask  #consultation  #hairfree  #IPLDermalase  #skincare  #haircare  #beauty  #yegbossbabe  #laserhairremoval #testimonial  #hairremovalspecialist  #yegbeauty  #giftcard  #microdermabrasion  #yeggers  #healthcare #boss  #spf #skin #fall #chemicalpeels #sunscreen #yegbusiness #localbusiness #yeglocal #yelpedmonton 

  • 0
  • 0
  • 3 minutes ago

By the time I finish my night routine, it's time for my morning routine!!!!🥴 CleanSkin #Exfoliate  #Moisturize  #SkinType  #SkinCare  #AcneTreatment  #BlackHeads  #WhiteHeads  #NormalSkin  #DrySkin  #OilySkin  #SensitiveSkin  #CombinationSkin  #BeautifulSkin  #SelfCare  #LoveTheSkinYoureIn  #PamperYourself  #DreamFaces 💜

  • 1
  • 0
  • 3 minutes ago

One of the newest oils we welcomed this last week is Black Spruce. It smells absolutely ✨divine✨. Like walking through the forest with cold, crisp fresh air, peace and calm surrounding you kind of divine. . . Spruce is used in Balance (everyone’s favorite blend) and promotes relaxation and calmness. Spruce was historically used by Native Americans to promote skin health and as part of their spiritual healing and cleansing practices. . . Black spruce •Provides soothing relief to the skin •Relaxing and calming to the emotions •Helps reduce and manage stress •Promotes feelings of clear and easy breathing •Soothes minor skin irritations . . 🖤After strenuous activity, combine one to two drops of Black Spruce with Fractionated Coconut Oil and massage into the skin for soothing comfort. 🖤When working through difficult circumstances, diffuse Black Spruce to help reduce stress. 🖤Apply topically to the skin to help soothe minor irritations. 🖤Inhale throughout the day to experience the refreshing aroma and to promote feelings of easy breathing. . . I am really loving this oil so far. I’ll be adding this to all of my relaxation and respiratory blends from now on! It will be available in October and I can’t wait for you guys to get your hands on it 😍

  • 9
  • 1
  • 4 minutes ago

Our Skinstitut Multi-Active Oil can be used on the face, body and hair. This miracle oil is designed to strengthen, nourish and repair skin this is ideal for a pick me up for your skin, dry or dull hair or on the body for stretch marks or even during pregnancy✨

  • 2
  • 1
  • 4 minutes ago

ซุปตาร์พม่า "ไป่ ทาคน" หน้าใสมากกก ใช้เซรั่มวิงค์ไวท์ .#WHITEESSENCE 🍑#paingtakhon  @paing_takhon 

  • 0
  • 3
  • 4 minutes ago

Khasiat Macora Skincare Acne Series : 1. Menghilangkan jerawat batu bernanah maupun jerawat yang besar 2. Meratakan lubang bekas jerawat, scar/bopeng 3. Menghilangkan noda bekas jerawat 4. Mencegah timbulnya jerawat batu 5. Mengeringkan jerawat hingga tampak kempes 6. Melembutkan kulit wajah sehingga terlihat bercahaya & glowing 7. Menutrisi kulit wajah 8. Membunuh bakteri penyebab jerawat 9. Antioksidan untuk wajah 9 Khasiat Acne Series Macora Skincare dapat dibeli pada Agen/Reseller resmi kami Ready banyak Macora acne premium Harga Macora Skin Care: Rp 210/paket premium Rp 540,000/3 paket INFO PEMESANAN & KONSULTASI wa 082145154908 BISA JUGA DI ORDER DI SHOPEE (link di bio) . . . . .#skincare  #skincareaman  #skincareterbaik  #skincarebogor  #bogor  #tipswajahmulus  #tipscantik  #cantik  #kosmetik  #perawatanwajah  #klinikkecantikan  #klinikwajahbogor  #beauty  #beautiful  #tipskecantikan  #dokter  #doktercantik  #dokterkecantikan  #clinicmacora  #bogorcantik  #wanita  #macoraskincare  #bodyserum  #kosmetikbogor  #jellypremium  #pinkjellypremium  #bluejellypremium  #creamwajah 

  • 0
  • 0
  • 7 minutes ago

Did you know misting twice a day amounts 4 moisturizing face masks! Visit our website for more information. ->Link in bio #thefacemister  #skincare 

  • 0
  • 0
  • 45 minutes ago

All about Drwskincare 🤗🤗 Tutorial makeup kondangan cetar membahana ala DrwSkincare 😍😍 ini benar-benar pake produk-produk Drw yang semuanya bagus, saya suka dan jatuh cinta sama semua produk Drwskincare 😍😍❤❤😘😘 I ❤ DrwSkincare Produk yang saya gunakan :: 🌸 Face Mist Aloe Vera + Vit E 🌸 Moisturizer Cream With Vit C, E, Collagen 🌸 BB Cushion Premium 02 🌸 Loose Powder Premium 🌸 Lip Cream Matte Peach ( eye shadow & blush On ) 🌸 Lip Cream Matte Red Terakhir setelah selesai makeup aku semprot lagi face mist dan emang mantul hasilnya makeup jadi lebih awet 😍😍😍 Dokter Wahyu Triasmara MD memang selalu menghadirkan produk Drw yg berkualitas baik 😇🙏🙏 🌸 Beauty Consultant DrwSkincare 🏠 Kasongan, Kalteng 🍎 Rere Drwskincare Wa.me/6282254668444#drwskincare  #cantik  #makeup  #beauty  #skincare 

  • 2
  • 0
  • 49 minutes ago

Immediately post 1ml premium dermal filler ✨ between $389-$599 depending on thickness/longevity of filler 💉

  • 3
  • 1
  • 1 hour ago

CHAMOMILE FAYILAN MASK 🌼🌼🌼 - Se khít lỗ chân lông, giảm bã nhờn, hạn chế mụn trứng cá. - Nuôi dưỡng và cung cấp dưỡng chất cho da từ tinh chất hoa Cúc. - Bảo vệ da và cung cấp độ ẩm thích hợp cho da. 🌱 Price chỉ #5K  1 mask (ship từ 10m trở lên dưới 10m ghé nhà lấy dùm em) 😍#buonsi  #simask  #mask  #masknoidiatrung  #hangauth  #chinhhang  #baocheck  #binhthanh  #chuyensimask  #sisll  #maskre  #tongkhomask  #bioaqua  #hamj  #beotua  #imess  #rorec  #bingju  #sll  #saigon  #sg  #skincare 

  • 2
  • 0
  • 13 hours ago

EGG BIOAQUA MASK 🐣🐣🐣 👉 Hiệu quả trong việc chống lão hoá, cải thiện sắc tố, nuôi dưỡng da trắng mịn, giúp da khoẻ 👉 Làm sạch da, giảm nhờn, se khít lỗ chân lông 🌱 Price chỉ #5K  1 mask (ship từ 10m trở lên dưới 10m ghé nhà lấy dùm em) 😍#buonsi  #simask  #mask  #masknoidiatrung  #hangauth  #chinhhang  #baocheck  #binhthanh  #chuyensimask  #sisll  #maskre  #tongkhomask  #bioaqua  #hamj  #beotua  #imess  #rorec  #bingju  #sll  #saigon  #sg  #skincare 

  • 1
  • 0
  • 13 hours ago

HYALURONIC ACID FUZIMEI MASK 💊 🖤 Tinh chất HA dưỡng ẩm làm đẹp da, mềm mại, hấp thu dưỡng chất, tăng cường độ ẩm cho da, làm dịu da khô, làm sáng màu da, cải thiện làn da xỉn màu, giúp da sáng bóng. 💙 Dưỡng ẩm, khóa ẩm dưới da, cải thiện da khô giữ ẩm nuôi dưỡng da. Chăm sóc da, kiệm dầu và cân bằng độ ẩm da giúp da luôn săn chắc, mịn màng. 🌱 Price chỉ #5K  1 mask (ship từ 10m trở lên dưới 10m ghé nhà lấy dùm em) 😍#buonsi  #simask  #mask  #masknoidiatrung  #hangauth  #chinhhang  #baocheck  #binhthanh  #chuyensimask  #sisll  #maskre  #tongkhomask  #bioaqua  #hamj  #beotua  #imess  #rorec  #bingju  #sll  #saigon  #sg  #skincare 

  • 1
  • 0
  • 18 hours ago

LEAF ESSENCE MASK ☘️ 👉Trà xanh là một loại trà không lên men, giữ lại các thành phần tự nhiên của lá tươi, chứa các thành phần dưỡng ẩm cần thiết cho sự dịu dàng, làn da mỏng manh, dịu nhẹ và thô ráp, giúp da khô và mềm mượt. 👉Chứa nhiều chiết xuất enzyme thực vật, làm sạch da, bảo vệ da, giúp da sáng và ẩm, mềm mại và dịu dàng. 🌱 Price chỉ #5K  1 mask (ship từ 10m trở lên dưới 10m ghé nhà lấy dùm em) 😍#buonsi  #simask  #mask  #masknoidiatrung  #hangauth  #chinhhang  #baocheck  #binhthanh  #chuyensimask  #sisll  #maskre  #tongkhomask  #bioaqua  #hamj  #beotua  #imess  #rorec  #bingju  #sll  #saigon  #sg  #skincare 

  • 1
  • 0
  • 18 hours ago

MASK TRỊ MỤN BEOTUA ANTI-ACNE 💛 Kiểm soát lượng dầu nhờn tiết ra, giảm sưng mụn, làm sạch da, cấp ẩm để cân bằng độ ẩm cho da (Tiết dầu là hiện tượng da không đủ ẩm nên dầu phải tiết ra ) 🌱 Price chỉ #5K  1 mask (ship từ 10m trở lên dưới 10m ghé nhà lấy dùm em) 😍#buonsi  #simask  #mask  #masknoidiatrung  #hangauth  #chinhhang  #baocheck  #binhthanh  #chuyensimask  #sisll  #maskre  #tongkhomask  #bioaqua  #hamj  #beotua  #imess  #rorec  #bingju  #sll  #saigon  #sg  #skincare 

  • 1
  • 0
  • 18 hours ago

Tạnh mưa cái là đi ship liền cho bé khách dễ thương vừa mới ord #10mask  nè 😍😍😍#buonsi  #simask  #mask  #masknoidiatrung  #hangauth  #chinhhang  #baocheck  #binhthanh  #chuyensimask  #sisll  #maskre  #tongkhomask  #bioaqua  #hamj  #beotua  #imess  #rorec  #bingju  #sll  #saigon  #sg  #skincare 

  • 1
  • 0
  • 23 hours ago

MASK F'OR LASTING 🖤 - Trẻ hóa da, ngăn ngừa lão hóa - Giúp da trắng sáng và làm dịu nhẹ vết mụn tẩy đỏ trên da - Cân bằng lượng dầu trên da 🌱 Price chỉ #5K  1 mask (ship từ 10m trở lên) 😍#buonsi  #simask  #mask  #masknoidiatrung  #hangauth  #chinhhang  #baocheck  #binhthanh  #chuyensimask  #sisll  #maskre  #tongkhomask  #bioaqua  #hamj  #beotua  #imess  #rorec  #bingju  #sll  #saigon  #sg  #skincare 

  • 2
  • 1
  • 1 day ago

MASK F'OR LASTING 🌻 - Se khít lỗ chân lông - Cung cấp ẩm - Giúp da săn chắc, mịn màng 🌱 Price chỉ #5K  1 mask (ship từ 10m trở lên) 😍#buonsi  #simask  #mask  #masknoidiatrung  #hangauth  #chinhhang  #baocheck  #binhthanh  #chuyensimask  #sisll  #maskre  #tongkhomask  #bioaqua  #hamj  #beotua  #imess  #rorec  #bingju  #sll  #saigon  #sg  #skincare 

  • 2
  • 1
  • 1 day ago

MASK F'OR LASTING 🌹 - Cấp ẩm cho da - Se khít lỗ chân lông, giảm mờ vết thâm - Hạn chế dầu trên da giúp da luôn thông thoáng, mịn màng 🌱 Price chỉ #5K  1 mask (ship từ 10m trở lên) 😍#buonsi  #simask  #mask  #masknoidiatrung  #hangauth  #chinhhang  #baocheck  #binhthanh  #chuyensimask  #sisll  #maskre  #tongkhomask  #bioaqua  #hamj  #beotua  #imess  #rorec  #bingju  #sll  #saigon  #sg  #skincare 

  • 2
  • 1
  • 1 day ago